Sport

Alex Filip şi Dumitru Ţopai „Anonymous“ şi „Bomber-man“ şi-au distrus adversarii la gala Superkombat din Puerto Rico (galerie foto)

 

Luptătorul Alex Filip, de la CS Oyama Karate Constanţa (antrenor, Marius Burlacu) a avut succes la gala Superkombat din Puerto Rico. Evenimentul s-a desfăşurat în capitala statului, San Juan, iar Filip s-a confruntat cu un sportiv din Puerto Rico, Bryan Daye.
 
Meciul i-a revenit lui Alex, care a dispus de adversarul său prin KO tehnic, în runda a treia. Constănţeanul de 30 de ani a condus clar lupta, iar cartea câştigătoare au fost loviturile joase de picior cu care Filip l-a tocat pe Daye. Din aceste lovituri, piciorul stâng al portoricanului a avut de suferit, iar „Anonymous“ Filip şi-a concentrat atacul în acea zonă. Aproape şchiopătând, Bryan Daye a făcut eforturi mari de a rămâne în picioare. În runda a treia (ultima) însă, o lovitură l-a îngenuncheat, iar când mai erau 40 de secunde din repriză, Daye n-a mai putut continua. Arbitrul a oprit lupta, iar Filip a primit victoria prin KO tehnic. După meci, Bryan Daye a avut nevoie de îngrijiri medicale, resimţindu-se evident de pe urma loviturilor lui Filip. „Născut campion!“, l-a complimentat în două cuvinte Marius Burlacu pe elevul său.

„Am luptat cu inima“

La San Juan, a urcat în ringul Superkombat şi Dumitru Ţopai, un luptător originar din Mangalia, dar care acum se pregăteşte cu Ciprian Sora, la clubul acestuia din Bucureşti. Ţopai şi-a confirmat renumele de „Bomber-man“, astfel că însă din secunda şase a meciului cu Victor Rosado (Puerto Rico) l-a scurtcircuitat pe acesta, iar reprezentantul gazdelor a făcut cunoştinţă cu podeaua, fiind numărat. Partida nu a durat decât 24 de secunde, Ţopai făcându-l apoi KO pe adversarul său. „Am muncit mult pentru acest meci. Am luptat cu inima“, a declarat Dumitru Ţopai.

Decizie controversată la meciul lui Moroşanu 

În main-event-ul galei, românul Cătălin Moroşanu (1,82 m - 106 kg) l-a întâlnit pe gigantul englez Daniel Sam (1,97 m - 124 kg). „Moartea din Carpaţi“ a avut meci greu, însă, chiar şi aşa, mulţi au apreciat că a câştigat. Arbitrii i-au acordat însă, surprinzător, victoria puternicului luptător de culoare, deşi Moroşanu a fost mai combativ.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Show-ul anului 2019 Partide memorabile la gala OSS Fighters 3, de la Bucureşti! Alex Filip luptă în co-main-event (galerie foto)

25 Jan 2019 3075

Alex Filip, luptătorul din Constanţa, diseară, la Antena 1, în „Ultimul Trib“ „Nu ne mai arde de glume“

11 Jan 2019 1942

Momentul adevărului „Şocul“ Alex Filip - Bogdan „Ciobănaşul“ Năstase candidează la meciul serii în gala Dynamite Fighting Show

08 Dec 2018 3066

Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase

17 Nov 2018 1729

„Va dudui Europa!“ Constănţeanul Alex Filip, fraţii Stoica şi Cristian Milea, printre luptătorii de top ce vor urca în ringul „OSS Fighters 3“

28 Sep 2018 6397

Celebrul luptător din Constanţa Cu cine îşi va măsura forţele Alex Filip în Madagascar, la reality show-ul „Ultimul trib“

07 Aug 2018 3165

Aventuri exotice în Madagascar Alex Filip, celebrul luptător din Constanţa, concurent la reality show-ul „Ultimul Trib“

26 Jul 2018 5800

Imagini de la eveniment Luptători de toate vârstele, prezenţi la seminarul de la Constanţa al campionului mondial Loren Javier Jorge (galerie foto)

24 Jun 2018 897

Eveniment organizat de Sharks Gym Multiplul campion mondial Jorge Loren susţine un seminar de kickboxing la Constanţa (video)

05 Jun 2018 1756

Stagiul de kickboxing, condus de Alex Filip Shihan Anatoly Danilov a coordonat examenul de grad în Kyokushin Budokai de la Constanţa (galerie foto)

10 May 2018 2991

Luptător la Sharks Gym Constanţa Alex Filip, înfrângere în gala Golden Fighter, din Bulgaria. Prima repriză o câştigase clar! (galerie foto)

29 Apr 2018 2354

Bombardament Alex Filip, victorie spectaculoasă la Superkombat. Italianul Gennaro Coriolano n-a prins finalul primei reprize!

27 Mar 2018 2078

Clubul Sharks Gym a deschis o filială la Mangalia Alex Filip va evolua în gala Golden Fighter 4 din Bulgaria. Iar înainte în Superkombat (galerie foto)

06 Mar 2018 2867

Luptătorul MMA Cătălin Căşaru, de la Sharks Gym Constanţa „Puştiul dinamită“ va evolua din nou într-o gală în Republica Moldova

12 Jan 2018 4868

Luptători la Keru Kento Constanța Cosmin Mărcuță și Tarkan Ismail, învingători la Confruntarea Titanilor

25 Nov 2017 3942