Alexandru Bugheanu, de la CS Farul Constanţa Un campion naţional la atletism a devenit şi campion european la bob

România a devenit campioană europeană la bob 4 persoane Under-23, la întrecerea desfăşurată în Germania, la Winterberg, iar din echipajul medaliat cu aur a făcut parte şi Alexandru Andrei Bugheanu, cunoscut în special pentru evoluţiile sale din atletism, sub culorile CS Farul Constanţa!
 
Pregătit la atletism de Alin Larion şi Cecilia Gevat, Alexandru Bugheanu este din Câmpulung Muscel, iar anul trecut a devenit campion naţional de tineret (în sală) la heptatlon, într-o probă în care Constanţa a monopolizat podiumul, pe locul doi şi trei clasându-se Adrian Boldeanu şi Cristian Nedelcu, antrenaţi şi ei de Alin Larion şi Cecilia Gevat. Medalia de la Winterberg nu este însă singura la bob pentru Alexandru Bugheanu, care a urcat pe podium, obţinând bronzul, şi la Campionatul Mondial de juniori.
 
Titlul de campion european la bob 4 persoane a fost remarcat şi de Alin Larion, într-o postare pe Facebook. „Bravo, România! Victorie excelentă pentru Alexandru Bugheanu la Campionatul European U23 bob în proba de bob 4X, alături de Tentea Mihai, Coman Florin, Dobre Raul şi Daroczi Ciprian! Alex este studentul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport - Univ. «Ovidius» din Constanţa, specializarea Sport şi Performanţă Motrică - anul II, campion naţional de tineret la Probe combinate în 2017, un sportiv care performează în sportul sporturilor, atletismul, şi, datorită unui pariu cu performanţa şi cu antrenorul Daniel Pacioianu, a ales să reprezinte România şi la bob, fiind cooptat în lotul naţional. O medalie de aur cu care ne mândrim, la început de 2018, un pariu câştigat!“, a punctat Alin Larion.
 
Citeşte şi:
 
Constanţa, pe podium Ioana Manoliu şi Alexandru Bugheanu, aur la Campionatul Naţional de probe combinate
 

Au pus stăpânire pe podiumul de la atletism „Lupii tineri“ de la CS Farul Constanţa aleargă înfometaţi după medalii (galerie foto)

 
Adrian Boldeanu şi Andrei Bugheanu, de la CS Farul Constanţa, medaliaţi la decathlon
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atletism Andrei Alexandru Bugheanu şi Ioana Emilia Colibăşanu, argint la Naţionalele de probe combinate (galerie foto + document)

17 Jul 2018 2510

Constanţa, pe podium Ioana Manoliu şi Alexandru Bugheanu, aur la Campionatul Naţional de probe combinate

13 Feb 2017 7097