Alexandru Cuciureanu, de la Kempo Năvodari, va lupta în gala „Colosseum Tournament XXI”

  • Gala „Colosseum Tournament XXI” se va desfășura pe 27 noiembrie a.c.
  • Alexandru Cuciureanu este pregătit de Marcel Jipeanu. 
  • Gala se desfășoară fără spectatori, dar este transmisă în direct la Digi Sport și pe FightBox.
 
Printre luptătorii care vor urca în ring, pe 27 noiembrie a.c., la București, se numără și Alexandru Cuciureanu, de la Kempo Năvodari, sportiv pregătit de Marcel Jipeanu. 
    
„Alexandru Cuciureanu e hotărât să împartă pumni și picioare la gala Colosseum Tournament XXI! Sportivul de la Kempo Năvodari s-a făcut remarcat mai degrabă în box, dar nu spune nu nici provocării din kickboxing. În 2019, el chiar a reușit să obțină o victorie prin K.O. la una din galele Colosseum. Cuciureanu are în colțul său un adevărat show-man. Antrenorul Marcel Jipeanu e renumit pentru modul vulcanic prin care se exprimă în timpul meciurilor. Clubul din Năvodari este unul cu ștate vechi în sporturile de contact din România, astfel că Alexandru Cuciureanu are toate motivele să își dorească o prestație pe măsură în arena Colosseum”, se arată pe pagina de Facebook a promoției „Colosseum Tournament”.
 
Gala Colosseum XXI se vede în direct la Digi Sport și pe FightBox, vineri, 27 noiembrie, de la ora 19.00.
 

„Leii tineri” din Arena Colosseum

 
„Colosseum Tournament își dorește ca după perioada grea prin care a trecut omenirea în general și sportul în special, Gala Colosseum XXI să reprezinte un restart pentru kickboxingul românesc. Avem un bazin bogat de luptători, care abia așteaptă să își facă un nume și să îl transforme în renume.
 
La gala din 27 noiembrie, „leii tineri” din Arena Colosseum au posibilitatea să fie deschizători de drumuri pentru noua generație de eroi. Este incontestabil volumul de muncă depus în această perioadă dificilă și frustrantă, dar ei au nevoie și de ajutorul nostru.
 
Chiar dacă această Gală se va desfășura fără spectatori, dar fiind televizată, evoluția lor poate fi urmărită și apreciată de cunoscători și trăim cu speranța că vor veni din ce în ce mai mulți oameni alături de acest fenomen, fermecați de superputerile eroilor din ring.
 
Actorii pricipali ai acestei Gale se află la poalele Everestului. Câți din ei vor reuși să ajungă în vârf?”, este mesajul promoției.
 
Sursa foto: Facebook (Colosseum Tournament)


Citește și:

I se spune „Micul Tyson” Daniel Handrea, un alt luptător din Fântânele inclus în Team Daniel Ghiță
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Boxeri la CS Năvodari Alexandru Cuciureanu, câștigător al Cupei României. Eduard Jipeanu, bronz

08 Dec 2020 2320

Pugiliștii de la CS Năvodari urcă în ring pentru medalii la întrecerile de la Arad

02 Dec 2020 1199

Cu cine vor lupta Daniel Handrea și Alexandru Cuciureanu la gala „Colosseum Tournament XXI”

26 Nov 2020 1974

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 28 octombrie 2020

29 Oct 2020 822