Sport

Alexandru Mitriţă, jucătorul meciului România - Norvegia, i-a dăruit tricoul său unui mic fotbalist de la Metalul Constanţa (galerie foto)

Printre cluburile de pe litoral care au participat cu copii la meciul de fotbal România - Norvegia 1-1, din preliminariile Campionatului European 2020, s-a numărat şi Metalul Constanţa.
 
În urma unei sancţiuni dictate de UEFA, partida s-a disputat în tribune doar cu copii sub 14 ani, cărora le-a fost permis accesul gratuit, alături de însoţitorii lor. Au fost 29.854 de copii la meci, inclusiv de la unităţi de învăţământ şi cluburi sportive din Constanţa. „Asistenţa înregistrată reprezintă recordul all-time pentru un meci UEFA disputat având în tribune doar copii!“, a informat Federaţia Română de Fotbal. Copiii au creat o atmosferă deosebită, iar momentul intonării imnurilor naţionale a fost unul emoţionant, „Deşteaptă-te române!“ răsunând superb din atâtea glasuri de copii. 
 

„Editriţă! Lucky 20!“

 
Toţi micii spectatori de la acest meci au rămas cu amintiri de neuitat, iar pentru un fotbalist de la Metalul Constanţa, Eduard Bratu (născut în 2012; antrenor, Florin Bumb), evenimentul a fost de vis, micul jucător întorcându-se la Constanţa cu tricoul celui mai bun jucător al meciului, marcatorul golului tricolorilor, Alexandru Mitriţă, care joacă la echipa din SUA New York City! „Tricoul celui mai bun jucător român din partida România - Norvegia i-a fost dăruit unui micuţ jucător de la Metalul Constanţa. Mulţumim, Alexandru Mitriţă! Norocosul este Bratu Eduard (2012)“, se arată pe pagina de Facebook a FC Metalul Constanţa. „Norocosule!“, „Super-tare!“, „Editriţă!“ sau „Lucky 20! Să ajungi la fel de bun ca idolul tău! Mult succes!“, au fost câteva dintre mesajele apropiaţilor micului fotbalist. 
 

A lăcrimat de bucurie 

 
„În jur de 40 de copii de la Metalul Constanţa au fost pe stadion la acest meci. A fost o ambianţă foarte frumoasă, păcat de scor, că nu a câştigat România. Mitriţă i-a oferit tricoul special lui Eduard Bratu, care era uşor de remarcat între cei care-l solicitau, avea prim-planul şi era şi cel mai mic. Oricum, Eduard avea şi un marker la el, pentru un autograf de la Mitriţă. Puştiul a fost foarte fericit că a primit tricoul, a şi lăcrimat de bucurie“, a declarat Florin Bumb.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „FC Metalul Constanța“.     
 
Citeşte şi:
 
Atmosferă deosebită creată de 30.000 de copii Naţionala României, egalată de Norvegia în prelungiri. Tricolorii au ratat un penalty (video)
 
În serie, a învins Chelsea cu 9-0 Grupa 2012 de la Metalul Constanţa, campioană pe National Arena
 
S-a încheiat prima parte a Cupei FC Farul. Metalul Constanţa, Academia Hagi şi Farul Constanţa, pe podium (galerie foto)
 
Aur şi argint pentru micii fotbalişti de la Metalul Constanţa la „Dracula Football Cup“ (galerie foto)
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Un vis împlinit. Constanța și bucuria națională. De la Cosmin Moți la Alexandru Mitriță

21 Oct 2019 1061

Atmosferă deosebită creată de 30.000 de copii Naționala României, egalată de Norvegia în prelungiri. Tricolorii au ratat un penalty (video)

16 Oct 2019 1079

FC Viitorul joacă sâmbătă în „vulcanul“ de la Craiova. Între cele două echipe au ieşit mereu meciuri frumoase

22 Sep 2018 815

Două stagii externe de pregătire FC Viitorul, amicale cu ŢSKA Moscova, MTK Budapesta şi Inter Baku

30 May 2017 1143

Produse ale Academiei Hagi Ianis Hagi şi Alexandru Mitriţă au fost adversari în Serie A, în meciul Fiorentina - Pescara

29 May 2017 2506

Alexandru Mitriţă, transferat de la FC Viitorul la Pescara, în Italia

16 Jul 2015 2071

Victorie la scor a Viitorului în cantonamentul din Turcia

12 Jul 2013 707

Start lansat de campionat pentru Juniorii Republicani de la FC Viitorul

10 Sep 2012 1144

Tupeu de criminal Să omori un student şi să nu vrei să faci puşcărie

22 Nov 2010 4178