Alexey și Yarik, „doi pitici uriași de 8 și 9 ani“ Copii din Ucraina, oaspeți ai BC Athletic Neptun Constanța. „Au trăit fiecare secundă din meci“ (GALERIE FOTO)


 

 
  • În timpul liber, micii ucraineni învață șah, construiesc lego și încearcă să aibă un impact pozitiv asupra locului unde stau.
 
Echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanța a avut oaspeți speciali, doi copii din Ucraina, Alexey și Yarik, ambii rămânând impresionați, la Constanța, de atmosfera de la o partidă de baschet.  
 
„Constanța a contribuit din plin la acomodarea celor care au găsit în România o a doua casă, fie că au fost copii, fie că au fost adulți veniți din Ucraina. I-am cunoscut pe Alexey și Yarik atunci când donațiile voastre au ajuns la comunitatea celor din Ucraina stabilită la Constanța și Tulcea.

Le-am povestit despre Constanța, despre oraș, despre oameni... și și-au dorit să facă parte din povestea voastră. Pentru prima dată în viața lor, au stat lângă o echipă profesionistă de baschet, au trăit fiecare secundă din meci, pe parchet, alături de Gladiatorii din Tomis și s-au bucurat la finalul ultimei partide de pe teren propriu de o victorie frumoasă.

În timpul liber învață șah, construiesc lego și încearcă să aibă un impact pozitiv asupra locului unde stau... făcând curățenie și reciclând sticle de pet din cartierul în care locuiesc.

Datorită vouă, în ultimul sezon ne-am mărit armata de Gladiatori cu ei. De-abia așteaptă să intre în lumea baschetului 3x3 și să simtă meciurile de streetball așa cum o făceau în Sala Sporturilor... cu tribune pline. Doi pitici uriași de 8 și 9 ani au simțit pe pielea lor cum e să fii Made in Constanța datorită vouă și pentru asta vă mulțumim! Team is everything!“, este mesajul BC Athletic Neptun.
 
Au dominat competiția masculină
 

În altă ordine de idei, în primul turneu de baschet 3X3 din noul sezon organizat de Sport Arena Streetball, CSU Neptun Constanța a dominat competiția masculină, încheind pe primele două locuri și dând MVP-ul competiției, pe Dani Mâinea. În finală, echipa constănțeană formată din Vlad Corpodean, Dani Mâinea, Cristi Mâinea și Cezar Bărăgău s-a impus contra celeilalte echipe 3x3 CSU Neptun Constanța, alcătuită din Andrei Oprean, Mario Lazăr, Alexandru Coconea și Christian Chițu. Băieții continuă forma bună, după ce, recent, s-au impus și în Liga Națională de Baschet 3x3. Pe tabloul feminin, Teo Manea, Bianca Fota, Denisa Fota și Andreea Mititelu au încheiat competiția pe locul trei. „A fost primul turneu fără restricții în care Politehnica a fost gazda unor meciuri spectaculoase iar sezonul de baschet 3x3 se anunță incendiar“, este mesajul clubului de pe litoral.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)
 
Citește și:
 
Baschet 3X3
Echipele CSU Neptun Athletic și Phoenix CSU Simona Halep, campioane la Naționalele de la Constanța (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gladiatorii din Tomis „Un sezon în care am produs surprize plăcute în Liga Națională, iar lumea a revenit la sală, fără restricții“ (GALERIE FOTO)

02 May 2022 1994

Baschet Campionatele Naționale indoor 3X3, seniori și Under-23, ediția 2022, se vor disputa la Constanța

29 Apr 2022 1996

BC Athletic Neptun Constanța a cedat în duelul cu CSM CSU Oradea

22 Apr 2022 2023

BC Athletic Neptun Constanța Premieră fericită pentru Jakob Lowrance în ultimul meci. A primit cel mai dorit cadou! (GALERIE FOTO)

08 Apr 2022 1803

BC Athletic Neptun Constanța, victorie mare cu CSO Voluntari, care a condus la pauză (GALERIE FOTO)

02 Apr 2022 1964

BC Athletic Neptun Constanța, învinsă de SCM U Craiova (GALERIE FOTO)

23 Mar 2022 1654

La partida BC Athletic Neptun Constanța - SCM U Craiova, se strâng din nou produse pentru persoanele aflate în nevoie

23 Mar 2022 1823

BC Athletic Neptun Constanța, înfrângere în meciul cu Steaua București (GALERIE FOTO)

18 Mar 2022 1943

Interviu online cu Ștefan Gribinic „După ce am crescut puțin, am realizat frumusețea adevărată a baschetului“

17 Mar 2022 6695

BC Athletic Neptun a pierdut după prelungiri partida de la Constanța cu SCM Ohma Timișoara (GALERIE FOTO)

12 Mar 2022 2074

BC Athletic Neptun Constanța a câștigat partida cu CSM Petrolul Ploiești (GALERIE FOTO)

05 Mar 2022 2040

Într-un „meci teribil de greu“ cu CSM 2007 Focșani, BC Athletic Neptun Constanța speră să-și ia revanșa (GALERIE FOTO)

02 Mar 2022 1862

BC Athletic Neptun Jakob Lowrance, 83% la aruncările din acțiune în meciul cu CS Rapid. Adika Peter-McNeilly, 21 de puncte (GALERIE FOTO)

28 Feb 2022 1512

BC Athletic Neptun Andrei Talpeș - „Având fanii alături de noi, la Constanța nimeni nu va avea viață ușoară“

25 Feb 2022 2124

UPDATE BC Athletic Neptun, meci la Constanța cu CSM CSU Oradea. Victorie preţioasă a „Gladiatorilor din Tomis“ (GALERIE FOTO)

14 Feb 2022 2438