Alexi Pitu, coleg cu Ianis Hagi la Glasgow Rangers? Ce a spus fotbalistul Farului despre un posibil transfer la echipa din Scoția (GALERIE FOTO)


 
  • Alexi Pitu este cel mai bun fotbalist U-21 al Superligii, având, cu cinci goluri și patru pase decisive, cele mai multe contribuţii ofensive dintre jucătorii de la această categorie de vârstă.
 
Cel mai bun jucător Under-21 al Superligii, Alexi Pitu, de la Farul Constanța, a stârnit interesul, pentru un transfer, și al cluburilor din străinătate, iar pe lista celor care își doresc să-și asigure serviciile jucătorului de atac s-ar afla și Glasgow Rangers.
 
În actualul sezon, Farul Constanța, liderul Superligii, a folosit 13 jucători Under-21, fiind pe primul loc la acest capitol în Superligă. Iar mijlocașul ofensiv Alexi Pitu este cel mai bun fotbalist U-21 al campionatului, având, cu cinci goluri și patru pase decisive, cele mai multe contribuţii ofensive dintre jucătorii de la această categorie de vârstă! De altfel, Farul este echipa din campionat cu cele mai multe goluri marcate de jucători U-21. 14 goluri din totalul de 42 reușite de Farul au fost înscrise de aceștia, echipa de pe litoral fiind pe primul loc la acest capitol în Superligă.
 
În ultimele zile, s-a scris că Alexi Pitu (20 de ani) este dorit și de Glasgow Rangers, echipa la care joacă Ianis Hagi. „Te-ar încânta să faci iar echipă cu Ianis?“, a fost întrebat Alexi după meciul amical cu Cerno More Varna. „Da, ar fi foarte frumos, dar încă sunt aici și mă concentrez pe ce am de făcut. Îmi doresc titlul. Toate meciurile sunt importante, le luăm pe fiecare în parte și sunt sigur că vom termina pe primul loc. Mă gândesc doar la ce am de făcut actualmente, îmi fac antrenamentele, iar la meci sper să dau ce am mai bun în mineׅ“, a răspuns Alexi.   
 
„Vom fi pregătiți din toate punctele de vedere“
 
Farul Constanța se pregătește de primul meci din noul an, în care va întâlni, în etapa a 22-a, luni, 23 ianuarie, de la ora 20.00, la Ovidiu, a doua clasată, CFR Cluj, campioana în exercițiu a României, în fața căreia „marinarii“ au un punct avans. În ultimul amical înaintea acestei partide, Farul a întâlnit pe teren propriu Cerno More Varna (locul 7 în Bulgaria), în fața căreia a cedat cu 0-1.
 
Citește și:
 
Farul Constanța, înfrângere în amicalul cu Cerno More Varna (GALERIE FOTO)
  

„A fost un meci bun de pregătire, chiar dacă am pierdut, sperăm ca în campionat să aducem victoriile. E o perioadă grea de pregătire, cu două antrenamente pe zi, suntem obosiți, dar până la meciul oficial mai avem timp. Mă simt bine și la fel am simțit și echipa, atât la antrenamente, cât și la meciuri. Sperăm să câștigăm cu CFR Cluj, vom fi pregătiți din toate punctele de vedere și vom face un meci foarte bun“, a precizat Alexi Pitu.   
 
Citește și:

 
Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - CFR Cluj. Primele două clasate se duelează la Ovidiu
 
„Suntem pe primul loc meritat“
 
„Din amicalul cu Cerno More Varna important în primul rând a fost să ieșim sănătoși, să nu avem incidente neplăcute și să facem un efort bun. Până la urmă, cred că rezultatul nu e atât de important într-un meci amical. Eu mă simt foarte bine, mă bucur că sunt sănătos după o perioadă în care m-am confruntat cu câteva accidentări. Sunt sigur că putem începe campionatul cu o victorie. Avem trei meciuri grele unul după altul, dar cel mai important e să nu privim în ansamblu, ci să ne gândim la primul meci. Dacă începi cu o victorie, ai un alt elan și alt entuziasm. E adevărat, sunt trei derby-uri, dar nu sunt decisive și trebuie să ne jucăm șansele așa cum trebuie. Suntem pe primul loc meritat și, cu două puncte, turneul play-off este un obiectiv îndeplinit. Ar trebuie să ne punem obiective mai mari decât accederea în play-off, întrucât poziția din clasament ne obligă“, a spus și mijlocașul Dragoș Nedelcu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:

Farul Constanța
Enes Sali - „E un imbold pentru mine, ca junior, să fiu în lotul liderului campionatului“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gabriel Zahiu, mesaj emoționant - „Departe de casă, dar cu gândul tot la Farul! Forza Farul! Farul campioană!“ (GALERIE FOTO)

20 May 2023 5732

În premieră la Naționala mare Alexi Pitu, pe lista preliminară pentru meciurile României cu Andorra și Belarus

03 Mar 2023 1554

La un an de la accidentarea gravă suferită, Ianis Hagi a revenit pe teren la Glasgow Rangers. Alexi Pitu, debut la Bordeaux

29 Jan 2023 1371

Farul Constanța și Bordeaux au semnat transferul lui Alexi Pitu la formația franceză (VIDEO)

26 Jan 2023 1880

Farul Constanța Alexi Pitu a plecat în Franța, pentru a semna cu Bordeaux. „Sunt foarte fericit“

25 Jan 2023 1595

Farul Constanța, victorie categorică în amicalul cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

10 Jan 2023 2615

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - CFR Cluj. Primele două clasate se duelează la Ovidiu

10 Jan 2023 2221

Farul Constanța Constantin Grameni - „Să fii pe primul loc și să te poți bate la titlu e cel mai frumos sentiment“

10 Jan 2023 2354

Fotbaliștii de la Farul Constanța s-au reunit și au efectuat vizita medicală (VIDEO)

04 Jan 2023 1711

Farul Constanța și cifrele care i-au dus pe „marinari“ în fruntea Superligii. De la David Kiki la Denis Alibec, evoluții de top

23 Dec 2022 1925

FC Hermannstadt - Farul, meciul inaugural pe noul stadion din Sibiu. „Marinarii“ au 13 meciuri la rând fără înfrângere (GALERIE FOTO)

09 Dec 2022 3572

FC Hermannstadt - Farul Constanța Dina Grameni - „În tur, n-am reușit să înscriem, sperăm să o facem acum“

08 Dec 2022 2538

Emoționant! Dina Grameni i-a dedicat golul cu FC Botoșani bunicului său, fostul primar de la Mihai Viteazu „Sunt sigur că, de Sus, mă veghează și îmi dă putere“ (GALERIE FOTO)

07 Dec 2022 10534

LIVE TEXT. Proiectul „Învățăm să fim campioni“ Farul Constanța, întâlnire cu elevii de la Liceul Teoretic „George Călinescu” (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Dec 2022 1855

Farul Constanța Alexi Pitu, fotbalistul eligibil U-21 cu cele mai multe contribuţii ofensive

23 Nov 2022 1549