Alibec, Găman, Matei şi alţi fotbalişti faimoşi au dansat la Constanţa Fostul căpitan al Farului, Alexandru Măţel, a făcut jonglerii cu mingea la nunta sa (galerie foto)

Fotbalistul constănţean Alexandru Măţel a intrat în rândul bărbaţilor căsătoriţi. În vârstă de 24 de ani, fostul căpitan al Farului, actualmente la Astra Giurgiu, şi-a unit destinele cu aleasa inimii sale, Cristina, o tânără din Constanţa alături de care internaţionalul român trăieşte, de şase ani, o frumoasă poveste de dragoste.

„Ne ştim de mici, am copilărit în acelaşi cartier“, povesteşte Alexandru (în prima imagine, al doilea din stânga). Cristina are aceeaşi vârstă cu el, iar cei doi tineri se potrivesc de minune. Nunta a avut loc la Constanţa. Ceremonialul religios a fost găzduit de Catedrala Arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“, iar petrecerea s-a desfăşurat la Complexul „Aristocratos“ din Mamaia, unde au petrecut în jur de 280 de nuntaşi. La ieşirea din Catedrală, tinerii căsătoriţi au deschis un cufăr, din care şi-au luat zborul porumbei albi. Alexandru şi Cristina au fost cununaţi de Radu şi Georgiana Popescu, prieteni foarte buni de-ai lor.
„A fost foarte frumos. Nici nouă nu ne-a venit să credem cât de bine a ieşit. Cel mai mult ne-a bucurat faptul că toată lumea s-a simţit excelent“, a declarat mirele, care a avut mulţi invitaţi din fotbal. Au venit la nunta sa atât actuali sau foşti fotbalişti (de la Astra ori de la echipele la care a mai jucat Alex), cât şi oameni de fotbal, precum conducătorii clubului din Giurgiu, Ioan Niculae şi Petre Buduru. Dintre jucători nu au lipsit Găman, Silviu Lung jr., Matei, Alibec, Ştefan Popescu, Enache, Florin Pătraşcu, Fatai, Daniel Florea („Gică Fentă“), Ionuţ Larie, Emil Nanu, Cristian Coconaşu, Ionel Boghiţoi, Dănuţ Prodan, Cosmin Renţea, Stere Banoti sau Andrei Ianţoc. Dansul mirilor a fost unul deosebit, desfăşurat într-o ambianţă specială, cu fum şi artificii.

Două nunţi în două zile

La miezul nopţii, Cristina Măţel a căzut în mâinile hoţilor, furtul fiind pus la cale de fratele miresei şi de doi prieteni. Ginerică şi-a recuperat soţia doar după ce le-a dat lotrilor o sticlă cu votcă şi una cu whiskey. În plus, răpitorii au venit cu o minge de fotbal şi l-au îndemnat pe Alex să jongleze cu ea. Faptul că era în ţinută de gală nu l-a împiedicat pe mire să facă o demonstraţie de zile mari, care i-a adus ropote de aplauze, doar constănţeanul este titularul postului de fundaş dreapta la echipa naţională! „A fost o nuntă deosebită. Ne-am distrat pe cinste. Am plecat ultimii de la petrecere“, a apreciat evenimentul şi mijlocaşul Ionel Boghiţoi, fost la Farul, iar acum fotbalist la FK Csikszereda, campioana Ligii a IV-a a Harghitei şi câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, echipă care va susţine barajul de promovare în Liga a III-a. A doua zi după petrecere, Alexandru şi Cristina au devenit din miri... nuntaşi, participând la nunta unui prieten, desfăşurată tot la Constanţa. Ieri, fotbalistul şi soţia sa au plecat în luna de miere, alegând ca destinaţie Santorini (insulă greacă din Marea Egee), unde vor petrece o săptămână.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Campioana Farul Constanța. Alexandru Mățel, team manager „Am simțit cea mai mare bucurie din toată cariera mea“

27 May 2023 2387

Alexandru Măţel va fi team manager la Farul Constanţa

08 Sep 2022 1910

Imobil de trei etaje, ridicat de MTL Sunrise SRL în municipiul Constanţa

30 Sep 2019 2338

„Pasiunea transformă istoria în legendă“ Alex Măţel susţine SSC Farul pentru recuperarea semnelor identitare ale FC Farul

22 Mar 2018 2903

Fostul patron al echipei de fotbal la care joacă Alexandru Măţel, din Constanţa, a fost împuşcat

22 Aug 2017 3925

Fotbalistul Cosmin Matei, de la echipa turcă Genclerbirligi SK „Sper din tot sufletul ca Farul să revină în Liga 1“ (galerie foto+video)

08 Jun 2017 7435

Fostul fotbalist al FC Farul Cosmin Matei va da startul meciului SSC Farul - CS Năvodari

03 Jun 2017 3377

Alexandru Măţel, fost căpitan al FC Farul, va da lovitura de start a meciului SSC Farul - CSO Ovidiu

31 May 2017 4165

UPDATE. Veste mare primită de la Federația Română de Fotbal SSC Farul va juca direct în Liga a 2-a!

01 Apr 2017 6847

Constănţeanul Alexandru Mățel s-a accidentat într-un meci din Liga Campionilor

22 Nov 2016 2047

Alex Măţel, Vlad Achim, Răzvan Marin şi Romario Benzar, în lotul lărgit al României pentru meciul cu Muntenegru

15 Aug 2016 3354

Denis Alibec şi Alexandru Măţel, titulari în meciul de infarct cu Albania Constănţenii care au ratat la EURO 2016

21 Jun 2016 2791

Foşti fotbalişti la FC Farul Denis Alibec şi Alex Măţel merg cu România în Franţa, la Campionatul European

02 Jun 2016 3896

Duminică, Naţionala de fotbal a României întâlneşte Spania, la Cluj

26 Mar 2016 1805

Alexandru Măţel şi Florin Tănase, în lot Ce televiziuni transmit, astăzi, meciul România - Lituania

23 Mar 2016 2898