Alt staff tehnic şi noutăţi în lot Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa Constanţa, debut de foc în campionat


Formaţia feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa debutează, sâmbătă, 5 octombrie, în ediţia 2019/2020 a Ligii Naţionale, Seria Est. Echipa de pe litoral porneşte la drum în noul sezon cu un nou staff tehnic şi cu mai multe noutăţi în lot, iar în prima etapă se duelează pe litoral, în sala „Tomis“ din Constanţa, cu ACS Sic Sepsi Sf. Gheorghe, campioana României.
Echipa va fi condusă de pe banca tehnică de Carmin Popa (antrenor principal) şi Ramona Coroamă (secund). În ce priveşte lotul de jucătoare, dintre bachetbalistele cu care Phoenix Ştiinţa a încheiat sezonul trecut, continuă Vladinka Erak (Serbia), dar și Andreea Beldian, Maria Florea, Ana Maria Fulop, Alexandra Marcu, Bianca Florea sau Alexia Grancea. Clubul a transferat şi şase sportive: Mădălina Geleriu, Andreea Mititelu, Denisa Alexandra Vați, Sydnee McDonald (SUA), Lauren „Boogie“ Brozoski (SUA), Katarina Matijević (Croația), Drazana Vulic (Serbia), din grup făcând parte şi alte junioare din Constanța.


„După o vacanță de vară încărcată de evenimente pentru noi, în acest week-end pornim la drum într-o nouă provocare, aceea de a ne alinia la startul Ligii Naționale de baschet feminin, competiție în cadrul căreia vom avea ocazia de a juca din nou împotriva celor mai bune echipe ale României. Unii i-ar spune ghinion, alții ar spune că din contră, am avut noroc. Prima partidă din acest sezon va avea loc sâmbătă, la Constanța, împotriva celei mai bune echipe din România: campioana ACS Sic Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul este programat să înceapă de la ora 16.00, în Sala Flămânda.


Chiar dacă ne așteaptă o misiune dificilă în acest sezon, avem încrederea că lotul alcătuit în vară ne va permite să ne îndeplinim obiectivele, acelea de a ne ridica la nivelul competiției și, mai ales, de a contribui la dezvoltarea baschetului constănțean prin promovarea unui număr cât mai are tinere jucătoare din cadrul clubului. Așa că, sâmbătă, dacă nu aveți alt program, vă așteptăm alături de noi, pentru a face cunoștință cu noua echipă care va reprezenta Constanța în baschetul feminin din România, dar și pentru a le încuraja pe fete pentru că au nevoie de susținerea voastră. Reprezentăm Phoenix! Reprezentăm Constanța!“, a declarat Cristian Mănăstireanu, preşedintele CS Phoenix Ştiinţa (foto).


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gheparzii Summer Camp Constanța, stagiu de pregătire dedicat tinerilor baschetbaliști

24 Jun 2020 2526

„Suntem bucuroși să anunțăm“ Ce antrenor se va afla pe banca tehnică a Phoenix Știința Constanța în sezonul viitor

15 Jun 2020 3326

BC Athletic Constanța Andrei Talpeș - „Sunt optimist. În proiectul nostru, ne ghidăm după mai multe principii sănătoase“

27 May 2020 4582

„Este mai ușor să previi decât să combați!“ Phoenix Știința Constanța, apel în lupta contra coronavirusului

03 Apr 2020 1705

Sala de joc e într-un centru de carantină! CSM Sighetu Marmației - BC Athletic Constanța, amânat din pricina coronavirusului

13 Mar 2020 3210

Phoenix Știința Constanța a pierdut meciul cu ACS KSE Tg. Secuiesc

08 Mar 2020 2308

Gladiatorii din Tomis joacă din nou pe teren propriu. Meci greu, sâmbătă, care poate decide primul loc!

07 Mar 2020 3732

Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa Constanţa joacă la Tg. Secuiesc pentru primul loc al clasamentului

06 Mar 2020 2370

Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța au câștigat și meciul cu Agronomia București

04 Mar 2020 1888

Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța, scor-fluviu în deplasare cu CSU Rookies Oradea

28 Feb 2020 2138

Phoenix Știința Constanța a câștigat meciul cu BC Sirius Tg. Mureș din Liga Națională

22 Feb 2020 2313

Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa Constanţa au urcat pe locul doi în Liga Naţională (galerie foto)

21 Feb 2020 1828

Phoenix Știința Constanța i-a administrat liderului clasamentului, ACS KSE Tg. Secuiesc, prima înfrângere! (galerie foto)

08 Feb 2020 3251

Două meciuri de handbal din Divizia A, dar şi unul de baschet, la finele săptămânii, în Sala Sporturilor din Constanţa

08 Feb 2020 2353

Phoenix Știinţa Constanţa, învinsă la Bucureşti „Deplasările încep să se transforme într-un adevărat coşmar pentru noi“

07 Feb 2020 1874