„Am trăit un sentiment unic“ Mădălina Gherghi, arbitru de fotbal, a fost voluntar la meciurile de la Euro 2020 găzduite de București (galerie foto) 
  • Tânăra originară din Constanța a avut parte de o experiență deosebită cu ocazia evenimentelor fotbalistice ale UEFA 2020 la care a participat.
  • Arena Națională din București a găzduit patru meciuri la Campionatul European de fotbal, trei în grupa C și o optime de finală.
  • Tânăra a plecat din Constanța la București în urmă cu șase ani, continuându-și cariera de arbitru.
 
Arena Națională din București a găzduit patru meciuri la Campionatul European de fotbal, trei în grupa C și o optime de finală, iar în toate aceste confruntări a fost implicată, ca voluntar, și Mădălina Gherghi, arbitru de fotbal originar din Constanța, dar care, actualmente, este încadrată în corpul de „cavaleri“ al AJF Ilfov.
 
Pe stadionul din capitală s-au disputat partidele Austria - Macedonia de Nord 3-1, Ucraina - Macedonia de Nord 2-1, Ucraina - Austria 0-1 și optimea Elveția - Franța 3-3 după timpul regulamentar de joc și prelungiri, 5-4 la penalty-uri. Componentă a lotului de arbitri Liga 3, Mădălina Gherghi a făcut parte la aceste confruntări din ceremony maker, luând parte la coregrafiile dinaintea partidelor, când grupul de voluntari intra pe terenul de joc cu cele două tricouri uriașe ale echipelor care urmau să joace.

 
Dorință de reușită și mai mare

 
Tânăra originară din Constanța a avut parte de o experiență deosebită cu ocazia evenimentelor fotbalistice ale UEFA 2020 la care a participat. „Am trăit un sentiment unic, care a trezit în mine o dorință de reușită și mai mare. Ne-am descurcat extraordinar cu acea coregrafie. De asemenea, a fost o plăcere deosebită să văd atâția jucători consacrați. Găzduirea celor patru meciuri a fost o reușită pentru România, ca țară, contribuind și noi, voluntarii. Am fost aproape cei mai buni, dacă nu cei mai buni, dintre toate țările gazdă“, a declarat Mădălina Gherghi. 

 
E în lotul Ligii a 3-a de doi ani

 
Tânăra a plecat din Constanța la București în urmă cu șase ani, continuându-și cariera de arbitru. De doi ani, face parte din lotul Ligii a 3-a, fiind delegată la partide de la acest eșalon, dar și la partide de juniori (Campionat Național, Liga Elitelor) și de fotbal feminin (la toate eșaloanele). 
 

În secțiunea Galerie Foto găsiți alte două imagini cu Mădălina Gherghi. Foto credit: Teodor Dumitru
             
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
„Uşor-uşor, voi ajunge unde-mi doresc“
Meciul Israel - Republica Moldova, arbitrat de Mădălina Gherghi. Premieră pentru tânăra din Constanţa! (galerie foto)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Uşor-uşor, voi ajunge unde-mi doresc“ Meciul Israel - Republica Moldova, arbitrat de Mădălina Gherghi. Premieră pentru tânăra din Constanţa! (galerie foto)

11 Apr 2019 5532

Nicu Stoenciu a devenit observator de joc Zece arbitri din Constanţa, reţinuţi de la delegări

02 Oct 2014 2068

Spectatori beţi, care cădeau peste tuşieri Cel mai vechi arbitru constănţean va oficia cu banderolă albă pe mână

30 Oct 2013 4003

Cine i-a furat inima unei domnişoare de 17 ani „Droguri” pe terenuri de fotbal din judeţul Constanţa (galerie foto)

21 Jun 2013 6813