Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, vizită la Academia Hagi (GALERIE FOTO)

 
  • Alfredo Torrealba a dorit să afle informații despre modul în care poate fi dezvoltată o Academie de fotbal, dar în același timp a fost interesat și de proiectele inițiate de clubul de pe litoral.
 
Academia Gheorghe Hagi a primit, astăzi, vizita ambasadorului Republicii Bolivariene Venezuela în România, Alfredo Torrealba.
 
În cadrul vizitei, acesta a fost însoțit de Cristiana Pariza - director executiv, Tiberiu Curt - vicepreședinte Farul Constanța și Costin Mega - team manager Farul Constanța.
 
Alfredo Torrealba a dorit să afle informații despre modul în care poate fi dezvoltată o Academie de fotbal, dar în același timp a fost interesat și de proiectele inițiate de clubul de pe litoral privind atingerea neutralității climatice până în 2030, unde Farul Constanța a demarat deja primele acțiuni prin instalarea la Baza Sportivă a unor stații electrice de încărcare și dotarea parcului auto al clubului cu mașini electrice, după cum informează gruparea de pe litoral.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.