Ameli Vlăescu, de la Atena Sport Club Constanța, pe podium la Naționalele de natație

  • Atena Sport Club Constanța a participat la Naționale cu 16 copii de 10 și 11 ani.
  • Ameli Vlăescu a obținut medalia de bronz în proba de 50 m bras.
  • Sportivii au fost îndrumați și motivați de Răzvan Florea, președintele clubului, împreună cu antrenorul Mircea Gheorghe.
   
La Campionatul Național de natație rezervat copiilor de 10 și 11 ani, întrecere desfășurată la București, au participat și reprezentanții Atena Sport Club Constanța. Gruparea de pe litoral a înscris în concurs 16 sportivi și sportive, obținând o medalie, dar și alte rezultate apreciabile.

Au concurat: anul de naștere 2009 - Anastasia Gheorghiu, Maria Maxim, Maya Ionescu, David Nicut, Bogdan Oloeanu, Ștefan Leu, Cristian Strîmbu și Răzvan Bujoreanu; an de naștere 2010 -  Sara Paraschiv, Ameli Vlăescu, Bianca Delvecchio, Melania Dobrescu, Ilinca Criveanu, Raif Adem, David Staicu și Sebastian Marica.   

”Suntem mulțumiți”


”Având în vedere contextul sanitar, lipsa spectatorilor și controlul riguros, atât la nivelul cluburilor, cât și la nivelul participanților, putem declara că suntem mulțumiți de evoluția copiilor și de modul exemplar de organizare al competiției.
Sportivii au fost îndrumați și motivați de nimeni altul decât Răzvan Florea, președintele clubului, împreună cu antrenorul Mircea Gheorghe. În pofida faptului că aceste întreceri s-au desfășurat în bazin descoperit, rezultatele copiilor au fost pe măsura așteptărilor. Printre remarcați îi enumerăm pe:

Ameli Vlăescu - medalie de bronz în proba de 50 m bras, locul 15 în proba de 50 m spate, în întrecerea fetelor născute 2010;
Sara Paraschiv - locul 4 în proba de 50 m spate, locul 13 în proba de 100 m liber,  în întrecerea fetelor născute 2010;
David Staicu - locul 15 în proba de 100 m liber, în întrecerea băieților născuți 2010;
Maya Ionescu - locul 9 în proba de 100 m liber, locul 15 în proba de 100 m bras și locul 14 în proba de 100 m  spate, în întrecerea fetelor născute 2009;
Anastasia Gheorghiu - locul 14 în proba de 100m bras, în întrecerea fetelor născute 2009”, se arată pe pagina de Facebook a Atena Sport Club, unde se mai apreciază: 
”Debutul în circuitul competițional național a fost unul de succes pentru majoritatea sportivilor. Pe aceasta cale dorim să-i felicităm pe toți participanții, pe părinți și pe antrenori!”.

În secțiunea Galerie Foto a acestui articol găsiți și alte imagini de la evenimentul sportiv din capitală.

Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club)

Citește și:


Antrenată de Răzvan Florea Înotătoarea Ana Grosu, de la Atena Sport Club Constanța, și-a propus să doboare un nou record național

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Natație Ștafete ale Atena Sport Club Constanța, medaliate la Campionatul Național de cadeți (GALERIE FOTO)

08 Jul 2022 2046