Amical cu Dunarea Calarasi

Desi ramasi temporar fara antrenor principal (aflat intr-un stagiu de pregatire la clubul elen Panathinaikos Atena), fotbalistii Farului continua zilele acestea pregatirile in vederea abordarii cu succes a unui nou sezon competitional. Ieri, sub conducerea secunzilor Dinu si Rauta, "marinarii" au efectuat doua antrenamente, iar astazi urmeaza sa sustina un meci amical. Lotul alb-albastru va parasi orasul in aceasta dimineata, cu destinatia Calarasi. Aici, cu incepere de la ora 11.00, FC Farul va intalni echipa Dunarea, o formatie solida prezenta in ultimii ani in plutonul fruntas al divizionarelor C si candidata principala in aceasta editie la promovarea in esalonul secund. Disputarea acestui meci s-a aflat sub semnul intrebarii din pricina conditiilor meteo nefavorabile. Acesta este cel de-al treilea amical sustinut de Farul in ultimele doua saptamani, dar primul care va avea loc in deplasare. In prima partida a saptamanii care a trecut, fotbalistii constanteni au invins Portul (divizia C) cu scorul de 4-0, un meci in care portarul George Curca a inscris un gol dintr-o centrare de peste 70 de metri. A urmat un duel cu divizionara B, Callatis Mangalia, intalnire care s-a incheiat cu scorul de 2-1 pentru fotbalistii pregatiti de Petre Grigoras. In meciul de astazi nu vor evolua mai mult ca sigur Cosmin Pascovici si Liviu Mihai, ambii jucatori fiind accidentati. Va fi insa prezent Vasile Cristocea, atacant care a ratat "la mustata" o convocare in echipa nationala, pentru meciul amical cu Slovacia, care va avea loc pe data de 9 februarie. Maine seara, delegatia constanteana se va deplasa in capitala, urmand ca vineri dimineata sa efectueze vizita medicala. Saptamana viitoare, "marinarii" vor efectua antrenamente tot pe stadionul "Gheorghe Hagi", dupa care pe 10 vor "zbura" in Cipru, unde vor fi asteptati de Petre Grigoras. In perioada 8-20 februarie, Farul se va afla intr-un stagiu de pregatire in localitatea Limassol si va sustine nu mai putin de sase amicale, in compania unor formatii ale caror nume nu sunt pentru moment cunoscute. Dupa "aventura cipriota", Farul va reveni la Constanta, urmand ca pana la startul returului de campionat sa efectueze alte doua saptamani de antrenamente. Primul meci oficial al actualului sezon va avea loc pe data de 5 martie, la Bucuresti, cand constantenii vor intalni campioana en-titre Dinamo Bucuresti. Inaintea inceperii returului, FC Farul ocupa locul patru in clasament, cu 27 de puncte, la egalitate de puncte cu Dinamo (locul 2), National (locul 3) si Rapid (locul 5).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident în Valu lui Traian. Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

19 Apr 2024 487

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe DN 1

19 Apr 2024 238

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 523

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 503

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 572

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 445

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1027

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 227

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 506

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 551

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1098

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 635

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1279

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 482

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 427