Sport

Andi Călin şi Florin Lupu se întâlnesc în main-event Nouă constănţeni vor evolua în gala Urban Legend de la Mamaia (galerie foto)

Gala Urban Legend, care se va disputa pe 28 mai, în Mamaia, la Scoica Land Ballroom, are pe afiş mulți luptători constănţeni. Vor fi meciuri atractive, atât pe reguli de K-1, cât şi MMA, organizatorul Mihai Isop estimând că evenimentul se va desfăşura cu casa închisă.
 
Luptătorii de la cluburi din municipiul şi judeţul Constanţa care vor evolua sunt: Andi Călin, Răzvan Popiea (Oyama Karate Constanţa; antrenor, Marius Burlacu), Cezar Andrieş (CS Năvodari Kempo K-1; antrenor, Marcel Jipeanu), Liviu Iancu (Kickbox Ursoi Constanţa; antrenat de colectivul de la asociația sportivă), Robert Isop, Octavian ScoruşŞtefan Marcu (Urban Legend Academy; antrenor, Serhan Iaia), Ştefan Ilaşcu (Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu), Marius Sandu (Axiopolis Cernavodă; antrenor, Mircea Stoian) și Marian Simion (Atomic Fighter Cernavodă; antrenor, George Cadiu).

Urcă în ring şi un dublu campion mondial

Meciurile în care vor evolua constănţenii sunt: Andi Călin - Florin Lupu (main-event), Cezar Andrieş (campion european WTKA) - Marian Şerban (co-main-event), Liviu Iancu - Călin Petrişor, Răzvan Popiea - Daniel Bengulescu, Robert Isop - Sergiu Diaconu (campion mondial la Ashihara Karate în 2014 şi 2016), Octavian Scoruş - Alin Iancu, Ştefan Ilaşcu - Marian Simion şi Marius Sandu - Ştefan Marcu. Din corpul de arbitri fac parte şi constănţenii Şenol Amamut, Ionel Crînguş şi Nicolae Ababei, iar la asigurarea spectacolului va contribui şi o trupă muzicală.

„Va fi o gală cu un nivel valoric foarte ridicat“

„În primă fază, preconizasem 16 lupte, dar se pare că vor fi 20. Toată lumea estimează că vom merge cu casa închisă. Va fi o gală cu un nivel valoric foarte ridicat“, a declarat constănţeanul Mihai Isop, reprezentant al Urban Legend, „o promoţie în care scoatem la lumină tinere talente, dar acordăm respectul cuvenit şi legendelor“. La gală şi-au anunţat prezenţa şi mai mulţi antrenori şi jucători de la SSC Farul Constanţa, liderul detaşat al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa.

Luptă pentru o cauză nobilă

Biletele costă 30 de lei şi 100 de lei şi vor fi scoase la vânzare de la 1 mai. Evenimentul are şi o componentă umanitară, Mihai Isop declarând că un procent de 10% din toate încasările şi vânzările cu ocazia galei va fi direcţionat către o fostă practicantă de Ashihara Karate din Braşov, care suferă de o boală incurabilă. „Familia sportului de contact e mare, iar, când un membru al ei e în suferinţă, dă dovadă de solidaritate“, a declarat reprezentantul Urban Legend, care este legat de fosta sportivă de o lungă prietenie, de 17 ani, de la Campionatul Naţional din 2000.
 
Sursa foto: Facebook 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Tot ce avem mai scump pe lume“ Luptătorul Robert Isop, de la Urban Legend Academy, şi-a serbat majoratul (galerie foto)

22 Jan 2019 2101

Mădălin Crăciunică, alesul Super Pro Contract pentru o luptă în străinătate oferit lui „Little Groot“, după evoluţia de la gala Urban Legend

18 Dec 2018 1328

Constanţa. Gala Urban Legend Super Pro Cristian „The Legend“ Stoica - „De data aceasta, voi vorbi în ring. Am de luat o revanşă!“

14 Dec 2018 1222

Eveniment la Constanţa Gala Urban Legend Super Pro e gata de start. Se anunţă un spectacol deosebit!

13 Dec 2018 799

Constanţa. Gala Urban Legend Super Pro. Ionuţ Bodilcu urcă din nou în ring „Vă promit un meci spectaculos!” (galerie foto)

13 Dec 2018 1228

Ediţie „de aur“ a galei Urban Legend Super Pro, de la Constanţa „Legenda“ contra „Leului“, meciuri pentru centură şi surprize

22 Nov 2018 1288

Mihai Isop - „E un semn bun, un semn că am evoluat mult“ Două meciuri pentru centură în gala Urban Legend 5, de la Constanţa

28 Sep 2018 2090

Celebrul Benny Adegbuyi, vedetă în circuitul Glory, va fi prezent la gala Urban Legend 5 de la Constanţa

27 Sep 2018 3409

„Va rămâne mereu în inima noastră!“ Moment de reculegere la Constanţa în memoria lui Marius Iulian Ursoi

31 May 2018 10076

Meciuri de top, duminică, la gala Urban Legend 4 Cine ia centura? În main-event, Silviu Streinu apără onoarea Constanţei (galerie foto)

26 May 2018 4471

Imagini de la eveniment. Gală la Constanţa Luptătorii de la Urban Legend 4 sunt gata de luptă. Vor sări scântei! (galerie foto)

25 May 2018 1420

Cristi Stoica, de la Urban Legend Academy, înfrângere în co-main-event-ul galei „Colosseum“, de la Salonic

03 May 2018 881

Câştigător al centurii Urban Legend Cristian Stoica, meci exploziv cu Nikos Papadimitriou, la gala „Colosseum“ de la Salonic

27 Apr 2018 1978

Deşi era accidentat, Robert Orbocea nu a conceput să nu lupte la gala Urban Legend 3

04 Dec 2017 1730

3, 2, 1… Urban Legend 3! Show cu Robert Orbocea, Cristi „The Legend“ Stoica şi ceilalţi gladiatori. Se cutremură Constanţa! (galerie foto)

29 Nov 2017 2052