Andreas Niculaie, de la Atena Sport Club Constanța „Înotul este viața mea. Am avut șansa să întâlnesc doi antrenori extraordinari“


• Andreas Niculaie face înot de zece ani și e multiplu medaliat la Campionatele Naționale
 
Component al grupei de performanță cadeți de la Atena Sport Club Constanța (gruparea medaliatului olimpic Răzvan Florea), înotătorul Andreas Niculaie, în vârstă de aproape 14 ani, este multiplu medaliat la Campionatele Naționale, dar a urcat pe podium și în întreceri internaționale. 

Aventura în natație a băiatului a început în urmă cu zece ani. „Ce este înotul pentru mine? Este felul în care trăiesc zilnic și la care mă raportez în tot ce fac, pe scurt: este Viața mea. Totul a început timid, pe la 4 ani. Încet, încet, anii au trecut și de la grupa de inițiere am fost selectat pentru grupa de performanță de la Atena Sport Club, unde am avut șansa să întâlnesc doi antrenori extraordinari: Răzvan Florea și Florin Nicola. Am participat și câștigat mai multe medalii la Campionatele Naționale și la concursurile internaționale de la Burgas și Dortmund. Îmi doresc sa devin din ce în ce mai bun, să reușesc să fac parte din Lotul Național al României și, poate, să devin un antrenor la fel de bun ca cei pe care îi am eu“, a menționat Andreas Niculaie.
„Acești copii depun eforturi considerabile atât pe plan sportiv, cât și pe plan școlar. Așadar, putem doar să le oferim toată admirația și stima noastră!“, este apreciat sportivul, pe care pagina de Facebook a clubului.

Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club)

Citește și:

Atena Sport Club Constanţa, prima poziţie pe echipe la etapa regională a Campionatului Naţional de înot pentru cadeţi (galerie foto)

 
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alternativa bulgară Șapte medalii pentru înotătorii de la Atena Sport Club Constanța la Burgas Swimming Open 2020

22 Oct 2020 5896

Atena Sport Club Constanţa, prima poziţie pe echipe la etapa regională a Campionatului Naţional de înot pentru cadeţi (galerie foto)

11 Apr 2019 2920