Andrei Târcoveanu, transferat „FC Viitorul mi-a întins o mână de ajutor. Sper să nu dezamăgesc!“

FC Viitorul l-a transferat pe mijlocaşul Andrei Târcoveanu (21 de ani), ultima dată la Dinamo. Tânărul jucător a mai evoluat la Dinamo II şi Gaz Metan Mediaş, fiind selecţionat în numeroase rânduri şi la loturile naţionale de juniori. Târvoveanu a semnat cu FC Viitorul un contract valabil până în vara anului 2023.
 
„În primul rând, vreau să-i mulţumesc clubului Viitorul că mi-a întins o mână de ajutor. După cum se ştie, am avut o perioadă mai grea în viaţa mea. Sper să nu dezamăgesc, să muncesc în fiecare zi cât de mult pot şi să reuşim să ne îndeplinim obiectivul. În venirea mea la Viitorul au contat proiectul care este de ani buni, poziţia în clasament şi posibilitatea de a lucra cu Gică Hagi. Îmi face o deosebită plăcere să-l am antrenor. Cu mulţi dintre noii mei colegi mă cunosc de la echipele naţionale şi de la meciurile de juniori. Băieţii m-au primit foarte bine. E un grup frumos la Viitorul. Sperăm să câştigăm fiecare meci, luptând astfel pentru îndeplinirea obiectivelor. Sper să pot ajuta echipa. Voi munci ca să joc cât mai mult şi să fiu cât mai bun. În decizia mea de a veni la Constanţa a cântărit şi faptul că la Viitorul se dă credit tinerilor. Dar eu nu mă mai bazez pe regula Under-21, vreau să demonstrez că sunt un jucător cu valoare şi să-mi impun jocul“, a precizat Târcoveanu.
 
„Andrei e un jucător cu o tehnică foarte bună. Ne bucurăm că a venit la noi. Îl voi cunoaşte foarte bine în perioada următoare. Mi-a plăcut mereu ca fotbalist. Are calitate şi a jucat şi la loturile naţionale. Trebuie să-i dăm încredere şi spaţiu“, a menţionat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
FC Viitorul a demarat pregătirea Gică Hagi - „Am simţit mult entuziasm, încredere şi convingerea că vom reuşi un nou an bun“

Surprize pentru performerii Viitorului din 2018!

Fotbaliştii de la FC Viitorul au efectuat vizita medicală. Vineri, pleacă în cantonamentul din Turcia (galerie foto+video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Viitorul împrumută jucători. Alexandru Mățan, Arpad Tordai și Andrei Târcoveanu vor evolua la alte echipe

03 Sep 2019 2166

O nouă achiziţie a FC Viitorul Andreias Calcan - „Am venit cu un singur gând, să câştig trofeu sau trofee“

22 Jan 2019 1912