Angajat al Sucursalei Regionale CF Constanţa, multiplu campion național la bowling, convocat la lotul național (GALERIE FOTO)

Sursa foto: Facebook/CFR Infrastructură ConstanțaTeodoru Orezeanu, un angajat al Sucursalei Regionale CF Constanţa, multiplu campion național la bowling, a fost convocat la lotul național. 

Potrivit reprezentanților CFR Infrastructură Constanța, Teodoru Orezeanu este angajat în funcția de instructor mecanic la CFR Infrastructură Constanța.

Când a intrat în rândul ceferiștilor, în 1984, era deja legitimat la Clubul Sportiv CFR Constanța și juca popice în Divizia A.
De-a lungul timpului,  a câștigat de patru ori titlul de campion național, iar în ianuarie 2023 a câștigat titlul de vicecampion național la categoria seniori-pereche la bowling.

„Este un sport costisitor și trebuie să îmi acopăr singur toate cheltuielile, chiar și atunci când sunt convocat la campionate. Este un sport foarte frumos, la care nu doresc să renunț. Îi încurajez pe părinți să îi ducă pe cei mici să învețe să practice acest sport, care le dezvoltă numeroase abilități“ mărturisește Teodor Orezeanu.

Conform sursei citate, Ministerul Sportului prin Federația Română de Bowling l-a selectat pe Teodoru Orezeanu pentru a participa la Campionatul European de Bowling Seniori 2023.

„Manifestarea sportivă „European Senior Bowling Championships 2023” va avea loc la Bologna-Modena, Italia, în perioada 23.06 - 03.07.2023.
Îi urăm succes la această competiție internațională și să aducă la Constanța o medalie!“ - au mai precizat reprezentanții CFR Infrastructură Constanța. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.