Antrenorul Ion Crăciun - „Ne batem cu oricine“ Victorie de moral pentru handbalistele de la CSU Neptun

Ion Crăciun, antrenorul principal al echipei feminine de handbal CSU Neptun Constanţa, a declarat că victoria de pe teren propriu a formaţiei sale din meciul cu HC Zalău (26-23) le ajută foarte mult pe constănţence la capitolul moral.
 
„Ne trebuia această victorie în special pentru moral. Vin câteva meciuri care sunt accesibile. Chiar dacă, în prima ligă, adversarii sunt mai puternici decât noi, din toate punctele de vedere, noi nu cedăm şi ne batem cu orice echipă, indiferent de nume. Vrem să câştigăm în primul rând experienţă şi să ne formăm un grup unit, care să joace handbalul pe care ni-l dorim. Apoi, ne dorim cât mai multe puncte, în special din meciurile cu posibilele noastre adversare din play-aut“, a spus Ion Crăciun.
Tehnicianul constănţean a remarcat valoarea succesului cu HC Zalău, dar a punctat şi câteva dintre aspectele mai puţin reuşite din jocul elevelor sale. „S-a greşit mult, mai mult de teamă. Ne-a fost frică de noi, nu atât de adversar, pe care îl ştiam ca pe buzunarele noastre. Tot repetăm greşelile şi nu reuşim să le corectăm, asta ne încurcă. Cu timpul, poate că o să vină şi încrederea, şi, atunci, vom face şi jocuri mai bune. Şi Zalăul e o echipă tânără, dar are bancă de rezerve mai bună ca noi şi unele jucătoare mai experimentate. Însă ca să baţi la Constanţa, trebuie să joci mai bine ca CSU Neptun“, a arătat Ion Crăciun.

Alexandra Iovănescu nu e refăcută complet

În etapa viitoare, handbalistele constănţene vor întâlni în deplasare Unirea Slobozia, care „şi-a format o echipă bună, a realizat 6 - 7 transferuri în vară, unele dintre jucătoare cu experienţă. Pe unele am intenţionat să le transferăm noi, dar n-au vrut să vină la Constanţa. Partea financiară ne-a cam creat probleme şi aducem foarte greu jucătoare. Vin doar cele în formare sau care vor să crească, să înveţe handbal. În rest, jucătoare consacrate, mai greu, astfel că, în următoarea perioadă, ne vom chinui cu handbaliste tinere. Măcar să nu mai facem greşeala din vară, să pierdem din nou din jucătoarele pe care le creştem. Putem lega două victorii la rând. Alexandra Iovănescu nu e refăcută complet, iar în al doilea rând, trebuie să intre în echipă. A venit de puţin timp la noi. Încă nu poate juca la capacitate maximă“, a conchis antrenorul Ion Crăciun.
 
Sursa foto: Paul Alexe
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.