Antrenorul Petre Grigoraș a demarat la Constanța proiectul „Grigoraș Academy“. Copiii descifrează tainele fotbalului


 
  • Petre Grigoraș (56 de ani), fost fotbalist și antrenor care și-a legat o parte din carieră, cu rezultate deosebite, de Farul Constanța, s-a decis să demareze proiectul unei academii de fotbal.
  • Pregătirea se va desfășura pe stadionul „Oil Terminal“ din Constanța, care, în acest moment, este în curs de reamenajare, dar e disponibil și un teren sintetic.
  • Pentru început, vor lucra cu copiii Petre Grigoraș și fiul său, Alex, urmând ca, ulterior, schema tehnică să crească.
 
La Constanța pornește la drum o nouă structură fotbalistică, Asociația Sportivă Grigoraș Academy, unde copiii vor descifra tainele sportului-rege sub îndrumarea cunoscului antrenor Petre Grigoraș și a fiului acestuia, Alex Grigoraș (fost fotbalist la toate nivelurile), urmând ca, ulterior, schema tehnică să crească.
 
Petre Grigoraș (56 de ani), fost fotbalist și antrenor care și-a legat o parte din carieră, cu rezultate deosebite, de Farul Constanța, s-a decis să demareze proiectul unei academii de fotbal, la care sunt așteptați copii cu vârsta cuprinsă între șase și 13 ani. „E un nou început pentru noi. Constanța e mare, iar Farul nu poate acoperi totul. Atunci când în Constanța erau multe echipe, au ieșit mult mai mulți fotbaliști. Doi fariști, eu și Alex, încercâm să ajutăm copiii care vor să joace fotbal, să-i facem să crească din punct de vedere sportiv și să ajungă unde-și doresc, primul obiectiv fiind bineînțeles Farul Constanța. Vrem să-i formăm pentru clubul fanion al litoralului. Ne dorim ca experiența mea și dorința de succes a lui Alex, care a trecut, ca fotbalist, prin toate eșaloanele competiționale din România, să le fie de folos copiilor“, a declarat Petre Grigoraș.

 
Antrenamente pe terenul Oil Terminal

 
Înscrierile se fac pe grigoras-academy.com sau la numărul de telefon de pe pagina de Facebook a academiei, iar pregătirea se va desfășura pe stadionul „Oil Terminal“ din Constanța, care, în acest moment, este în curs de reamenajare. Petre Grigoraș va lucra pe segmentele de vârstă 2008-2009 / 2010-2011, iar Alex Grigoraș - cu copiii născuți în anii 2012-2013 / 2014-2015. „Sperăm ca arena să fie gata în cel mai scurt timp. Dacă va fi nevoie, vom avea la dispoziție și un teren sintetic. Pentru început, eu și Alex vom lucra cu copiii, iar ulterior, în funcție de câți doritori vor fi, intenționăm să aducem și alți antrenori, proveniți din foști jucători, dar și preparator fizic și alți membri ai staff-ului. Pe parcurs, ne vom dezvolta, urmând a avea discuții și cu sponsori. Este un început și ne dorim ca acest proiect să fie unul de succes“, a mai spus Petre Grigoraș, fondator și antrenor principal al Grigoraș Academy.

Sursa foto: Facebook (Grigoras Academy)
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Jucătorul Pandurilor Tg. Jiu l-a înfruntat pe tatăl său
Grigoraş contra Grigoraş


Fiul lui Petre Grigoraş
Astăzi e ziua de naştere a atacantului SSC Farul Alexandru Grigoraş


Fotbalistul Alexandru Grigoraş a inaugurat la Constanţa terenul „Football Grg“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.