UPDATE. Clipe de groază Antrenorului lui Dinamo, Eugen Neagoe, i s-a făcut rău în timpul meciului cu U Craiova. Intervenție de urgență a medicilor!

Clipe de groază, în această seară, la meciul Dinamo - U Craiova, din etapa a doua a Ligii 1.

În minutul 25, antrenorului echipei gazdă, Eugen Neagoe (51 de ani), i s-a făcut rău pe banca tehnică, primele informații fiind că a leșinat, în urma unei crize cardiace.

Echipa medicală a intervenit de urgență, antrenorului fiindu-i acordat primul ajutor lângă banca de rezerve, iar apoi tehnicianul fiind urcat în ambulanța care a venit pe pista Arenei Naționale.

Cei de pe teren, panicați, au urmărit cu sufletul la gură intervenția de urgență a medicilor. 

Partida a fost întreruptă 15 minute, iar după ce ambulanța a părăsit stadionul, ducându-l pe antrenor la Spitalul Floreasca, arbitrul a fluierat reluarea meciului.

S-ar părea că Neagoe era conștient când a fost transportat la spital. 

UPDATE 2:

Examenele medicale au relevant că Eugen Neagoe a suferit un infarct ventricular minor. Va urma o coronografie și e posibil să-i fie montat un stent.

UPDATE 1:

Potrivit informațiilor de la spital, starea lui Eugen Neagoe s-a îmbunătățit. Tehnicianul este conștient și cooperant. Primul diagnostic ar fi tulburare gravă de ritm cardiac.
  
Sursa foto: captură Digi Sport

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Farul Constanța - Universitatea Craiova Hagi - „Trebuie să fim la nivelul cel mai înalt în ambele faze ale jocului“ (VIDEO)

07 Apr 2023 2863

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 22 august 2017

22 Aug 2017 2377

Liga I CFR Cluj - Poli Iași 1-0

14 Oct 2016 1558