„Are nevoie de ruga noastră!” Soţia handbalistului Javier Humet a suferit un atac cerebral. Ana Ayda este din Constanţa

  • Javier joacă inter dreapta, iar la HCM Constanţa a evoluat în două rânduri, cu echipa de pe litoral participând şi în Liga Campionilor.
  • În momentul de faţă, handbalistul născut la Barcelona este la Dinamo, cu care a ieşit de curând campion al României.
  • În noaptea de după câştigarea titlului, soţia lui Javi a făcut un atac cerebral.
 
Clipe deosebit de grele prin care trece familia handbalistului Javier Humet, de la Dinamo Bucureşti, dar care a jucat şi la HCM Constanţa. Soţia sa, Ana Ayda, constănţeancă de origine, a suferit un atac cerebral, iar în mediul virtual sunt îndemnuri la rugi pentru sănătatea acesteia.   
 
Născut pe 20 ianuarie 1990, la Barcelona, Javier Humet are şi cetăţenie română, iar el şi Ana Ayda au spus „Da” în 2017, cu ocazia ceremonialului de la Starea Civilă, desfăşurat la Constanţa. În acest moment, Javier evoluează la Dinamo Bucureşti, cu care a ieşit de curând campion al României, iar pe pagina de Facebook a clubului din capitală s-a arătat, vizavi de evenimentul dureros: „Dragilor, Dumnezeu îl pune la încercare pe Javier Humet şi pe familia Dinamo. În noaptea de după câştigarea titlului, soţia lui Javi a făcut un atac cerebral, iar acum este internată la reanimare. ARE NEVOIE DE RUGA NOASTRĂ! Fiţi buni şi puneţi-o în gândurile voastre către Domnul pe Ana Aida, haideţi să le fim alături şi în momentele astea dificile!”.
 

„Eşti miracolul meu!”

 
„HANDBAL. Suntem alături de tine, Javier Humet! Ne rugăm pentru sănătatea soției tale! Suntem o familie, la bine și la greu‪, iar acum avem nevoie mai mult ca oricând să dăm dovadă de unitate, într-un moment greu pentru jucătorul nostru Javier Humet. Marți seara am sărbătorit titlul național la handbal. De miercuri, ne rugăm pentru sănătatea soției lui Javier, care a suferit un AVC masiv. Trei copii își așteaptă mămica acasă, care luptă acum pentru viața ei la terapie intensivă. Și noi, și Javier vă rugăm să înălțați o rugăciune pentru un miracol pe care îl dorim cu toții”, este mesajul şi de pe o altă pagină de Facebook, „Dinamo”. „Eşti miracolul meu!”, a postat şi handbalistul pe reţeaua sa socializare, alături de o imaginea a soţiei sale. Javier joacă inter dreapta, iar la HCM Constanţa a evoluat în două rânduri, între 2012 şi 2013 (când a realizat eventul campionat - cupă) şi între 2014 şi 2015. Cu HCM a jucat şi în Liga Campionilor.
 

„Câştigă lupta asta... Suntem alături de tine!”

 
Cei apropiaţi se roagă şi ei pentru sănătatea tinerei soţii şi mămici. 
 
„Ayda, luptă pentru tine şi pentru familia ta minunată, pentru toate bucuriile şi lucrurile minunate ce vor veni! Eşti puternică, eşti o învingătoare şi Dumnezeu te va ajuta să treci peste această cumpănă. Toate gândurile bune şi rugile tuturor apropiaţilor tăi sunt îndreptate către tine! Am încredere în tine şi în Dumnezeu că o să-ţi revii! Câştigă lupta asta... Suntem alături de tine!”
 
„Ești în rugăciunile noastre, Ayda! Trebuie să redevii aceeași femeie plină de viață! Doamne ajută!”
 
„Ayda, Maica Domnului să fie cu tine!”
 
„Luptaţi, doamnă Ana, Bunul Dumnezeu este cu dumneavoastră, trebuie să vă faceţi bine şi să veniți acasă la frumoasa dumneavoastră familie. Mă rog pentru sănătatea dumneavoastră. Doamne ajută, luptaţi!”, au fost patru dintre mesaje.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi:
 
Handbalistul Javier Humet, fost la HCM, s-a căsătorit la Constanţa cu Ana Ayda Mociu

Sursa foto: Facebook (Javier Humet)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.