Are patru reprezentanţi în cel mai bun „11“ FC Viitorul este echipa cu cele mai multe ocazii de gol pe meci din play-off! (galerie foto)

FC Viitorul merge excelent în turneul play-off al Ligii 1, în care, după cinci etape, ocupă locul patru, la un punct de poziţia a treia. Evoluţiile puştilor lui Gică Hagi sunt apreciate, iar cifrele vorbesc de la sine despre calitatea jocului echipei de pe litoral, la unele capitole fiind cea mai bună dintre cele şase formaţii care evoluează în play-off.
 
După etapa a cincea, în care FC Viitorul a învins la Ovidiu CSU Craiova, apropiindu-se de ea în clasament la o lungime, în echipa etapei din play-off / play-out au fost incluşi trei fotbalişti de-ai lui Hagi, iar „Regele“ a fost desemnat, încă o dată, antrenorul celui mai bun „11“ al săptămânii. Cei trei sunt Lyes Houri, Ianis Hagi şi Rivaldinho, iar despre ei pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal se scrie: Houri - „devenit certitudine în echipa lui Hagi, francezul are merite incontestabile în revenirea constănţenilor. Trei goluri, două pase decisive şi un penalty scos sunt cifrele mijlocaşului în tricoul Viitorului“; Ianis - „a marcat un gol spectaculos, printr-un şut de la peste 25 de m. Prinde pentru a şaptea oară echipa etapei, fiind printre laureaţii ediţiei curente“; Rivaldinho - „a înscris pentru întâia oară pe prima scenă în tricoul dobrogenilor. Golul a fost unul special, asta deoarece în tribună s-a aflat şi tatăl său, fostul mare jucător brazilian Rivaldo“.
 

„Regele“ e lider

 
„Dobrogenii arată excelent în play-off, dovadă că Viitorul este echipa cu cele mai multe ocazii de gol din această fază a competiţiei, cu o medie de 11,6 ocazii / meci. Prinde pentru a şasea oară echipa etapei, fiind lider la acest capitol“, se argumentează pe site-ul LPF desemnarea lui Gică Hagi ca antrenorul celei mai bune echipe. Formaţia etapei este: Căbuz (FC Hermannstadt) - Cestor (Astra Giurgiu), Vinicius (CFR Cluj), Andrei Marc (Concordia) - Houri (FC Viitorul), Fabbrini (FC Botoşani), Nistor (Dinamo), Nivaldo Alves (Concordia) - Rondon (Gaz Metan Mediaş), Ianis Hagi (FC Viitorul), Rivaldinho (FC Viitorul). Antrenor, Gică Hagi (FC Viitorul).
 

Cresc pretenţiile pentru Europa

 
„După un nou meci de vis şi un succes pe măsură în play-off, 2-1 cu Craiova, FC Viitorul domină pentru a doua etapă la rând cel mai bun «11» din Liga 1! Ianis Hagi, Lyes Houri şi Rivaldinho au fost aleşi în echipa ideală a etapei a 5-a din play-off / play-out, iar managerul tehnic Gheorghe Hagi, a fost desemnat pentru a şasea oară antrenorul etapei. Record în acest sezon al Ligii 1!“, este apreciată pe pagina de Facebook a FC Viitorul evoluţia formaţiei constănţene. „Dacă făceam bine în noiembrie şi decembrie, poate eram şi noi în horă acum. Am avut ghinion foarte mare cu CFR Cluj acasă şi nu am câştigat. Am fost supărat. Cred că e greu să mai visăm la locurile 1 şi 2. Dacă vom ajunge pe 3, va fi foarte bine. Dacă vom câştiga Cupa, mergem iar în Europa. Să vedem ce echipă vom alcătui pentru confruntările europene. Dacă vom ajunge iar acolo, trebuie să avem mai multe pretenţii“, a spus Gică Hagi.
 
Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
 
Citeşte şi:
 
„Să se pregătească, să nu doarmă cumva!“ Mesajul lui Gică Hagi pentru adversarele din play-off. Urmează meciul cu FCSB
 
„Fotbalul le curge prin vene din tată în fiu!“ Poză de familie. Legendele Rivaldo şi Hagi, alături de copiii lor, în vestiarul FC Viitorul (galerie foto)

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 972

Test pozitiv pentru fotbalistul Cosmin Matei la un control antidoping. Ce spune ANAD

18 Mar 2024 1048

Farul Constanța Calificarea în play-off, decisă din nou la Botoșani. În 2021, echipa de pe litoral rata în Moldova prezența în top 6

12 Mar 2024 1207

Farul Constanța. 16 ianuarie 2024 Astăzi e ziua de naștere a lui Ionuț Larie, căpitanul „marinarilor“

16 Jan 2024 1207

Retrospectiva sport Constanța 2023, anul în care Farul a devenit campioana României! Eroi, rezultate și întreceri de top la malul mării

18 Dec 2023 1460

Farul Constanța Andrei Artean - „Îmi doresc să marchez din nou și să câștig o nouă Supercupă“

30 Jun 2023 1212

Originar din Agigea Fotbalistul Cristian Manea, de la CFR Cluj, și Irina Deaconescu au făcut cununia religioasă. „Felicitări, suflete minunate!“ (GALERIE FOTO)

29 May 2023 6860

Adrian Mazilu În 2017, copil de mingi la titlul luat de FC Viitorul. Șase ani mai târziu, campion cu Farul Constanța

28 May 2023 4232

Eric de Oliveira, cooptat în staff-ul tehnic al Farului Constanța (VIDEO)

28 Feb 2023 1798

Farul Constanța „Clubul nostru nu a fost niciodată implicat și nu va fi niciodată de acord cu astfel de practici necurate“

21 Feb 2023 2822

Fundașul Kevin Boli, achiziționat de Farul Constanța (VIDEO)

09 Jan 2023 1997

Sondaj de opinie Urcă Farul Constanța în clasament în sezonul 2022/2023 al Superligii, față de ediția trecută? Ce cred respondenții

04 Jul 2022 2047

Constanța. La 32 de ani, atacantul Vlad Rusu a agățat ghetele în cui „Îi mulțumesc fotbalului pentru tot ce mi-a oferit“ (GALERIE FOTO)

04 Jul 2022 3846

Sondaj de opinie Credeți că, în noul sezon al Ligii 1, Farul Constanța se va clasa mai bine decât în stagiunea 2021/2022?

27 Jun 2022 2470

Farul Constanța, abonamente pentru sezonul 2022/2023. Cine va avea prioritate la achiziție și cine va beneficia de reducere

06 Jun 2022 3019