„Asediu în Europa” După Constanţa şi Mamaia, Oss Fighters 3 se va desfăşura la Bucureşti. O gală de senzaţie!

Ediţia a treia a galei Oss Fighters se va desfăşura în luna noiembrie, la Bucureşti! Organizat de ACS Oss Constanţa, de promoţia Oss Fighters, de One Star Security şi de partenerii săi, evenimentul şi-a derulat primele două ediţii, în lunile aprilie şi august 2018, la Sala Sporturilor din Constanţa, respectiv în Mamaia, şi s-a bucurat de un deplin succes.
Nivelul valoric şi spectacular al galei a crescut permanent, iar pentru ediţia a treia s-a mai urcat un nivel, show-ul urmând a fi găzduit de capitala României. Echipa Oss Fighters promite şi de această dată spectacol, evenimentul, organizat sub egida Federaţiei Române de Kempo şi sub sloganul „Asediu în Europa“.
 
„După cum v-am obişnuit încă de la prima ediţie, promiţându-vă că vom continua să ridicăm nivelul sporturilor de contact, anunţăm acum oficial următoarea gală Oss Fighters! Va fi o gală de senzaţie, ce vă va aduce aminte de momentele de glorie ale celebrei promoţii ce a ridicat sporturile de contact pe sistem K1 la loc de cinste! Gala va cuprinde un main-event, un co-main-event, trei super fight-uri şi un turneu piramidal de opt luptători din opt ţări diferite“, precizează organizatorii. 

România a învins China

La evenimentul din august, „Oss Fighters & Golden Fighter”, desfăşurat în Piaţeta Cazino din Mamaia, punctul de atracţie a fost prima întâlnire K-1 România - China de pe litoralul românesc. Disputa internaţională i-a revenit României, cu 5-3, după ce China a condus cu 2-0. Unicul constănţean prezent în gală, Ozel Mustafa, a cedat în super-fight-ul cu un craiovean, iar confruntarea Cristian Milea - Madicke Kamara, disputată pe parcursul a cinci reprize, având ca miză centura mondială World Kickboxing Federation la categoria -69,5 kg, s-a încheiat cu victoria lui Milea, la puncte. În main-event-ul show-ului s-au întâlnit, în ultima partidă, Andrei Stoica şi lituanianul Tomas Steponkevicius, Stoica învingând fără probleme, la puncte. Pentru alcătuirea unui fight-card de mare valoare, promotorul Oss Fighters, Ionel Crînguş, a colaborat cu promotorul Alin Fălcuşan, de la Golden Fighter.
 
Costin Mincu a câştigat centura WKF
 
La gala „Oss Fighters“ din aprilie, atracţia a fost turneul piramidal la categoria 75 kg, câştigat de Daniel Pattvean (RRG Fight Găeşti). Un alt moment important a fost meciul în care s-a pus în joc centura mondială WKF la categoria semigrea (88,2 kg), aceasta revenindu-i constănţeanului Costin Mincu, cel care l-a învins prin KO pe un luptător maghiar. În main-event s-a impus Bogdan Stoica, în faţa unui sportiv lituanian. Promotorul galei a fost Ionel Crînguş (preşedintele Asociaţiei Sportive Rebel Fighters), iar la eveniment a fost prezent şi Fritz Exenberg (preşedintele WKF), care i-a înmânat centura lui Costin Mincu. 
 
Sursa foto: Facebook (Oss Fighters)
 
Citeşte şi:
 
Mamaia. Gala „Oss Fighters & Golden Fighter”. One Star Security, organizator România a câștigat întâlnirea cu China (galerie foto)

One Star Security, organizator. Întâlnire România - China la gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, de la Mamaia„Show incendiar!” (galerie foto)


Gala Oss Fighters, un super-eveniment, organizat de One Star Security Costin Mincu a câștigat la Constanța centura mondială WKF (rezultate + galerie foto)

Supergală la Constanţa. One Star Security, organizator Marius Gheorghe - „Oss Fighters promovează tinerele talente, alături de luptători de calibru“ (galerie foto)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local pentru ACS OSS Constanța în vederea organizării proiectului „OSS Fighters ediția 8“ (DOCUMENT)

21 Sep 2022 1293

Ultimul meci al constănțeanului! Gala OSS Fighters 6. În main event, Alex Filip se va duela cu georgianul Levan Guruli

08 Jul 2021 4575

La gala OSS Fighters, de la Mamaia, luptătorul Alex Filip va disputa ultimul său meci

16 Jun 2021 5053

„Un fight card de excepție“ Ediția a șasea a OSS Fighters, programată în luna iulie, în stațiunea Mamaia

05 Jun 2021 4075

Constanţa La gala OSS Fighters 6 se va disputa, în premieră, şi un meci pe reguli de MMA

10 Mar 2021 3890

UPDATE Super-meciul dintre Alex Filip și Daniel Stefanovski, de la gala OSS Fighters, reprogramat. Ce s-a întâmplat

03 Aug 2020 3723

Revanșa! În ultimul meci din carieră, Alex Filip luptă pentru centura Superkombat, în gala OSS Fighters de la Mamaia!

18 Jul 2020 4176

„Alături de o legendă!“ Luptătorul constănțean Radu Medeleanu se antrenează sub îndrumarea celebrului Daniel Ghiță (galerie foto)

06 Jul 2020 5168

Gala OSS Fighters 6, în august, la Mamaia. Nume mari vor urca în ring

16 Jun 2020 6419

Imagini de acum cinci ani Luptătorul Alex Filip, din Constanța, pregătire în Olanda, la celebra sală Vos Gym Amsterdam (video)

29 Apr 2020 5690

Adversar de top pentru Alex Filip în ultimul meci din cariera sa. La gala OSS Fighters, de la Mamaia! (video)

27 Apr 2020 7001

Editorial Nu contează pe cine ai în față (coronavirusul), important e cine îți e alături!

04 Apr 2020 6839

Constanța. Lupta împotriva COVID-19 Luptătorul Alex Filip - „Rămâneți pozitivi și respectați întocmai sfaturile autorităților!“

25 Mar 2020 2138

Constanţa Alex Filip îşi încheie cariera de luptător. Meciul de retragere va fi la gala OSS Fighters

04 Mar 2020 8581

Constanţa Luptătorul Mădălin Crăciunică s-a căsătorit cu Sarah Iuria Ștefan. În curând, cei doi vor deveni părinţi (galerie foto)

26 Feb 2020 12377