„Asta e meseria noastră“ Atacanții Jefte Betancor și Adrian Petre au marcat zece dintre cele 12 goluri ale Farului de până acum


 
  • „Marinarii“ au cea mai bună apărare din campionat, cu numai două goluri primite, dar și cel mai bun golaveraj și al treilea cel mai bun atac.
  • În plus, echipa de pe litoral nu a primit niciun gol pe teren propriu în cele patru meciuri disputate până în prezent la Ovidiu.
  • Farul ocupă locul 3 în Liga 1 la posesie, același loc la numărul de pase și se află pe prima poziție în campionat la dueluri aeriene.
 
Aflată pe locul cinci în Liga 1, după opt etape, la doar două lungimi de poziția secundă, echipa de fotbal Farul Constanța are cifre remarcabile până acum.
 
„Marinarii“ au cea mai bună apărare din campionat, cu numai două goluri primite, dar și cel mai bun golaveraj (12-2) și al treilea cel mai bun atac. În plus, echipa de pe litoral nu a primit niciun gol pe teren propriu în cele patru meciuri disputate până în prezent la Ovidiu, partide în care a punctat de 11 ori (victorii cu 2-0, 1-0, 3-0 și 5-0). Atacanții „marinarilor“ și-au făcut datoria, Jefte Betancor (golgeterul campionatului) și Adrian Petre, fotbaliști achiziționați în această vară, marcând zece dintre cele 12 goluri ale Farului. Betancor a punctat de șapte ori, Petre de trei, celelalte două reușite purtând semnătura lui George Ganea și Enes Sali.    
 
Dorința lui Gică Hagi
 
La finele partidei cu Academica Clinceni (5-0), în care a punctat o dată, Adrian Petre a declarat, conform Farul TV: „Ne bucură acest rezultat, aveam nevoie de cele trei puncte. Am înscris și mult, după cum e dorința lui Mister. În același timp, am reușit să păstrăm poarta intactă încă o partidă, ceea ce ne face fericiți și ne dă putere pentru următoarele partide. Asta e meseria noastră, a atacanților, să marcăm, ne bucurăm că am înscris și acum. Sperăm să o facem cât mai mult în viitor și să ducem echipa în play-off. Dacă o atingea Sali (n.r. mingea, la golul lui Petre, iar reușita era anulată), i-am spus și lui apoi, avea probleme cu mine în vestiar (n.r. râde). Mă bucur că a fost gol valabil. Îl felicit și pe el că a marcat“.
 
Enes Sali, un tânăr foarte interesant
 
„Un succes frumos pentru noi, ne bucurăm că am reușit să bucurăm suporterii și că am luat cele trei puncte. Sper să nu primim goluri acasă nici în continuare. Muncim pentru aceasta și sperăm să câștigăm și următorul meci. Enes Sali e un tânăr foarte interesant, avem mari așteptări de la el. Știm ce poate, ce calități are și după cum vedeți a reușit să și marcheze“, a spus, conform sursei citate, și portarul Marian Aioani. „Marinarii“ ocupă locul 3 în Liga 1 la posesie (medie de 55%), același loc la numărul de pase (84% reușite) și se află pe prima poziție în campionat la dueluri aeriene, cu o medie de 55% câștigate.     
 
Dumitru Nistor, la 71 de ani
 

Joi, 16 septembrie, a fost ziua de naștere a fostului mare fotbalist farist Dumitru Nistor, prilej și pentru clubul de pe litoral de a-i adresa o urare: „La mulți ani și multă sănătate, Dumitru Nistor! Fostul fundaș al Farului, pentru care a evoluat în perioada 1971-1983, este sărbătoritul zilei de 16 septembrie, când împlinește 71 de ani!“.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

 
Citește și:
 
Fotbaliști de la Farul Constanța, în topurile individuale din Liga 1. Ionuț Larie, cel mai bun fundaș
 
Puștiul minune al Farului Constanța
Enes Sali a visat că va înscrie contra Academicii Clinceni. Cui dedică primul său gol în Liga 1 (galerie foto)

 
Glorie a FC Farul. Dumitru Nistor a împlinit 69 de ani
„Copile, poţi să joci?“ Duel de neuitat cu Mircea Lucescu, la debut (galerie foto + video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CFR Cluj s-a înțeles cu Farul Constanța pentru transferul lui Jefte Betancor!

18 Jun 2022 1539

Fanii aleg fotbalistul sezonului la Farul Constanța. Ce premii oferă clubul de pe litoral

02 Jun 2022 2508

Farul Constanța Olandezul Bradley de Nooijer, șase pase decisive și un gol în sezonul 2021/2022. Fundașul cu apetit ofensiv!

01 Jun 2022 1779

În sezonul 2021/2022, la Farul Constanța au fost promovați opt tineri din Academia Hagi. Recordurile lui Enes Sali (GALERIE FOTO)

27 May 2022 2682

Farul Constanța a pierdut cu 1-4 meciul cu Universitatea Craiova (GALERIE FOTO)

20 May 2022 2285

Farul Constanța - FC Argeș Gică Hagi - „E ultimul meci acasă din play-off și vrem să câștigăm în urma unei evoluții reușite“ (VIDEO)

13 May 2022 1910

Internaționalul Iustin Doicaru, fiul fostului fotbalist Radu Doicaru E golgeterul și căpitanul echipei Farul U-15. „Vreau să-mi depășesc tatăl“

30 Apr 2022 6800

Farul Constanța - FCSB Gică Hagi - „Trebuie să facem o partidă mult mai bună decât cea cu Craiova“ (VIDEO)

23 Apr 2022 7502

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Cerno More Varna (GALERIE FOTO)

25 Mar 2022 3200

Farul Constanța. Ionuț Larie, omul meciului cu CFR Cluj „Marinarii“ au rămas iar datori în atac. „Era nedept, probabil, să câștigăm“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2022 2362

Remiză între Farul Constanța și campioana României, CFR Cluj

19 Mar 2022 2300

Farul Constanța are cel mai bun cuplu de atacanți din Liga 1. Jefte Betancor și Adrian Petre au marcat împreună 23 de goluri

12 Mar 2022 3077

Sondaj de opinie Va reuși Jefte Betancor, de la Farul Constanța, să devină golgeterul României? Cum au votat participanții

28 Feb 2022 1408

Farul Constanța, victorie mare în deplasare cu FCSB

27 Feb 2022 2548

În linie dreaptă! Lupta pentru play-off se ascute. Pe cine întâlnesc Farul Constanța și FC Argeș în ultimele trei meciuri

23 Feb 2022 2908