Astăzi, fanii primesc bilete gratuite la gala Superkombat de la Constanţa

City Park Mall din Constanţa va găzdui astăzi, începând cu ora 17.30, cântarul oficial şi prezentarea concurenților celui de-al treilea Grand Prix mondial al anului în circuitul Superkombat.
Constănțenii sunt așteptați să participe la evenimentul din mall pentru a-și încuraja concurentul preferat, iar primii 100 care se vor prezenta la sesiunea de autografe cu vedetele Superkombat vor primi gratuit câte un bilet de acces la gală. Prezentarea sportivilor şi cântarul oficial pot fi urmărite accesând acest link. Competiţia are loc vineri, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, şi numără nu mai puţin de 11 confruntări. Gala va fi transmisă în direct de Sport.ro în România şi de Eurosport la nivel internațional în 93 de țări. O parte din încasări va ajunge la un centru de recuperare pentru copiii bolnavi din Constanţa. Biletele pentru gală s-au pus deja în vânzare. Tichetele costă între 30 şi 50 de lei şi pot fi achiziţionate şi de la Sala Sporturilor din Constanţa.

Cinci constănţeni urcă în ring

Vedetele galei la care va asista şi actorul principal din „Saw”, Costas Mandylor, sosit direct de la Hollywood, sunt Cătălin Moroşanu şi Andrei Stoica. Capul de afiş va fi duelul dintre Cătălin Moroşanu şi colosul de 2,07 metri din Olanda, Colin George, un sportiv care se antrenează la Mike’s Gym în Olanda alături de Badr Hari, cel pe care „Moartea din Carpaţi” îl va întâlni pe 27 noiembrie, în Dubai. La Superkombat vor evolua şi cinci luptători constănţeni, Alex Filip (de la Oyama Karate; antrenor, Marius Burlacu), Mădălin Crăciunică (de la Keru Kento; antrenor, Lucian Stoicoci), Eduard Chelariu (de la Kickbox Ursoi; antrenor, Iulian Ursoi), Ionuţ Sandur (de la Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu) şi Adrian Roşca (de la CS Bogdan Ciubotariu; antrenor, Samir Regep), toţi în prima parte a show-ului (Superkombat New Heroes Romania), care va începe la ora 20.00 şi va fi transmisă în direct de sport.ro.

Meciul lui Alex Filip e main-event 

Iniţial, trebuia să lupte (pe reguli de MMA) şi un al şaselea constănţean, Cătălin Căşaru (de la Pontica; antrenor, Daniel Asaftei), însă meciul său nu s-a mai perfectat. În aceste condiţii, partida dintre Alex Filip şi Alex Irimia, care era inclusă în secţiunea secundă a galei, Superkombat World Grand Prix III (care va începe la ora 22.00), a fost inclusă în Superkombat New Heroes Romania, fiind main-eventul acesteia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jumătate din încasările de la finala Superkombat, donate victimelor incendiului din Bucureşti

02 Nov 2015 1502

Vedetele Superkombat şi Costas Mandylor oferă bilete gratuite fanilor pentru gala de vineri

17 Jun 2015 1263