Atena Sport Club Constanța, pe locul trei în clasamentul general la Cupa CSM Pitești (galerie foto)

Tinerii înotători de la Atena Sport Club Constanța, gruparea medaliatului olimpic Răzvan Florea, au participat, cu rezultate bune, la două competiții interne de natație, Cupa Andrei Nicolescu (la București) și Cupa CSM Pitești (în Trivale).

Ajunsă la ediția a treia, competiția din capital s-a disputat în bazinul Dinamo, iar Patrick Dinu, cel mai promițător sportiv din cadrul clubului Atena, s-a întrecut cu cei mai buni înotători din țară. Având în vedere că Patrick se află în mijlocul pregătirii pentru Campionatele Naționale din iarnă, rezultatele sale au fost deosebite, el obținând patru medalii: argint la 50 m spate și la 100 m spate și bronz la 100 m bras și la 50 m bras. „De menționat că Patrick a participat împreună cu concurenți mai mari cu un an! Astfel, nu putem decât să ne mândrim cu rezultatele lui. Bravo, Patrick!“, se arată pe pagina de Facebook a ASC.

La Pitești, clubul constănțean a participat cu un lor numeros, 45 de sportive, iar medalii au obținut: Luca Popa - trei de aur, una de argint, Carolina Lebidov - una de aur, două de argint, una de bronz, David Brătianu - una de aur, două de bronz, Ameli Vlăescu - una de aur, Andrei Achiței - patru de argint, Sara Paraschiv - trei de argint, Maria Maxim - două de bronz, David Staicu - una de argint, Cristian Zburlea - una de argint, Maya Ionescu - una de argint, Amalia Lupea - una de argint, Sofia Mușat - una de argint, Sara Toma - una de bronz, Nicholas Brătianu - una de bronz, Sara Marinescu - una de bronz, Maria Izabela Diculescu - una de bronz.

Au mai participat Ilinca Criveanu, Bianca Del Vecchio, Melania Dobrescu, Anastasia Gheorghiu, Andrei Marica, Adem Raif, Ștefan Leu, Răzvan Bujoreanu, Cristian Strîmbu, David Nicuț, Bogdan Oloeanu, Maya Dordea, Eva Vlăsceanu, Darin Munteanu, Eduard Sasu, Ștefan Florea, David Moroșanu, Darius Nicula, Bogdan Talpac, Valentin Haliuc, Mihai Potlog, Araxi Ionașcu, Catalina Banu, Erica Gherman, Crina Solea, Tulia Moran, Ada Yalcinoz, Ioana Olteanu și Nicole Niculaie.
La finalul competiției, în clasamentul general pe puncte, Atena Sport Club Constanța a ocupat poziția a treia.  

Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club)

Citește și:

Atena Sport Club Constanţa, pe locul trei în clasamentul general la Campionatul Naţional de nataţie (galerie foto)

Înotătorii de la Atena Sport Club Constanţa, pe podium şi la campionatul internaţional al Austriei (galerie foto)


Atena Sport Club Constanţa, prima poziţie pe echipe la etapa regională a Campionatului Naţional de înot pentru cadeţi (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atena Sport Club Constanța Tort aniversar la zece ani de fructuoasă colaborare antrenor - sportiv între Răzvan Florea și Patrick Dinu (galerie foto)

22 Sep 2021 1661

Constanța. Maraton de înot în ape deschise Peste 300 de sportivi vor lua startul la Aqua Challenge, ediția a zecea

11 Aug 2021 2301

Înotătorii de la Atena Sport Club Constanța, 20 de medalii la „Cupa Veriiׅ“. Mesaj pentru vicecampionul european Patrick Dinu (galerie foto)

09 Jul 2021 1528

Înotătorul Patrick Dinu, de la Atena Sport Club Constanța, vicecampion european

07 Jul 2021 2072

Podium internațional pentru Atena Sport Club Constanţa. Iustinian Brătulescu şi Patrick Dinu, medalii în Ucraina

28 Apr 2021 2913

Patrick Dinu, înotător la Atena Sport Club Constanţa, a stabilit un nou record naţional

24 Apr 2021 3596

Nataţie Sportivele de la Atena Sport Club Constanţa, medaliate la Cupa României

09 Apr 2021 2137

Constanța Răzvan Florea, candidat pentru funcția de vicepreședinte al Federației Române de Triatlon

04 Nov 2020 3956

Alternativa bulgară Șapte medalii pentru înotătorii de la Atena Sport Club Constanța la Burgas Swimming Open 2020

22 Oct 2020 4190

Ameli Vlăescu, de la Atena Sport Club Constanța, pe podium la Naționalele de natație

16 Oct 2020 4750

În timpul cursei, l-a asistat și Răzvan Florea Paul Georgescu, primul român care a înotat peste 100 de kilometri fără oprire (galerie foto)

21 Aug 2020 2896

Andreas Niculaie, de la Atena Sport Club Constanța „Înotul este viața mea. Am avut șansa să întâlnesc doi antrenori extraordinari“

10 Jun 2020 3349

Patrick Dinu, cel mai medaliat sportiv de la Atena Sport Club Constanța „M-am îndrăgostit de înot de la primul antrenament“

03 Jun 2020 3912

Antrenată de Răzvan Florea Înotătoarea Ana Grosu, de la Atena Sport Club Constanța, și-a propus să doboare un nou record național

30 May 2020 5053

Coronavirus. Campanie de strângere de fonduri lansată de Atena Sport Club Constanța „Arată că îți pasă și oferă o medalie!“

11 Apr 2020 3898