Atenţie, se filmează! Tribuna „Hollywood“ la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Surpriză din partea organizatorilor

OSS Fighters, cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din kickboxing-ul românesc, revine în forţă, cu cea de-a patra ediţie, în Piaţeta Cazino din Mamaia, programată luna viitoare, pe 22 august.
 
Gala este organizată de One Star Security (Marius Gheorghe - foto), restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Militari Rezervelor (Florin Stănică); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producer - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan); sponsor - VMG Plast Recycling; sponsor principal - Gets Bet, OSS Fighters este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul şi oferă publicului din întreaga ţară lupte pe reguli de K1 între cei mai buni sportivi din România şi din străinătate. În cadrul galei, spectatorii vor avea parte şi de câteva surprize din partea organizatorilor. Una dintre ele: filmare în Piaţeta Cazino din Mamaia pentru noul film de acţiune produs de promotorul Eduard Irimia, de la Superkombat.
 
Biletele de acces la gală au următoarele preţuri: zona VIP (mese de zece persoane) - 250 de lei, tribuna „Hollywood“ - 100 de lei, tribuna 0 - 80 de lei, tribuna 1 - 50 de lei, tribuna 2 - 50 de lei. Persoanele care achiziţionează bilete la tribuna „Hollywood“ vor apărea în noul film de acţiune produs de promotorul Eduard Irimia. Biletele se vor rezerva pe bilete.ro. Gala va începe la ora 20.00 şi va fi transmisă în direct la Digi Sport.
 
„Va fi ceva ce nu s-a mai văzut în România. Vor fi nume noi la această gala. Vor lupta mulţi tineri din Constanţa. Va fi ceva Constanţa - restul ţării. La gală veţi vedea luptători foarte buni, din toate categoriile. Chiar şi luptători aflaţi la început de drum, care trebuie promovaţi şi care merită să primească o şansă“, a declarat Marius Gheorghe.
 
„Folosim experienţa din trecut ca să reactivăm o emoţie care nu a mai fost de mult timp. Vrem să dăm un restart la nivel global. Încercam să găsim în România, cu sprijinul OSS Fighters, minimum patru grei care să se impună în ţară şi în străinătate. Vrem ca la Constanţa să fie un centru de comandă al acestei campanii. Premiul va fi promovarea în lumea filmului şi a showbiz-ului. Am convins producători de la Hollywood să asigure burse pentru sportivi. Va fi produs un film şi în România (cu un buget de 15 milioane de euro), în care vor juca 32 de grei, unii şi din România”, a menţionat Eduard Irimia.
 
Una dintre cele 15 partide va avea caracter umanitar, OSS Fighters venind în sprijinul unei fetiţe de nouă ani, Daria, care se confruntă cu probleme de sănătate. Cei care pot contribui cu bani îi pot depune în contul RO75BTRLRONCRT0483048801 - Asociaţia pentru copii cu paralizie cerebrală Prahova (CIF40712180).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 

„Promit că titlul va rămâne în România!” La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, „Vikingul“ Amansio Paraschiv îşi apără centura mondială

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Promoția atinge un alt nivel. Din ring, în filme de acțiune! Producători de la Hollywood, cu ochii pe luptătorii din gala OSS Fighters 3 (galerie foto)

13 Feb 2019 3314