Atleta constănțeană Ioana Colibășanu concurează la Campionatul Mondial Under-20 din Columbia (GALERIE FOTO)


 
  • Baremul de calificare la triplusalt a fost de 12,85 m, iar Ioana l-a îndeplinit în luna iunie, la etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret, de la Craiova, când a realizat performanța de 13,14 m, cu care a obținut argintul la tineret și bronzul la senioare.
 
Peste puține zile, atleta constănțeană Ioana Emilia Colibășanu (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța - CS Farul) va concura la Campionatul Mondial Under-20, competiție care se derulează în Columbia, la Cali, în perioada 1-6 august.
 
Pregătită de mama sa, Elena Colibășanu, care face parte, ca antrenor, și din staff-ul tehnic al României pentru această competiție, tânăra sportivă va evolua la triplusalt, probă care are seriile / semifinala pe 5 august, iar finala pe 6 august. Baremul de calificare la triplusalt a fost de 12,85 m, iar Ioana l-a îndeplinit în luna iunie, la etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret, de la Craiova, când a realizat performanța de 13,14 m, cu care a obținut argintul la tineret și bronzul la senioare. Pentru Ioana medalia de la senioare a fost prima a sa la această categorie de vârstă. Totodată, 13,14 m reprezintă record personal (cea mai bună performanță a sezonului).
 
Ulterior, faza finală a Campionatului Național Under-20, desfășurat la Cluj-Napoca, i-a adus Ioanei medalia de aur și implicit titlul de campioană a României la triplusalt la această categorie de vârstă.
 
Constănțeanca a câștigat proba cu 12,86 m, o performanță superioară cu 28 de centimetri celei realizate de a doua clasată. Titlul național a fost cel mai bun rezultat al unui sportiv de pe litoral la competiția de sub Feleac și, totodată, prima medalie de aur la Naționale obținută de tandemul sportiv - antrenor Ioana - Elena Colibășanu. „Primul titlu de campioană națională împreună! Felicitări, Ioana, pentru modul în care ai abordat concursul! Felicitări pentru titlu, felicitări și succes la Balcaniadă și la Campionatul Mondial! Sunt cea mai mândră antrenoare - mămică!“, a fost mesajul Elenei Colibășanu. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Elena Colibășanu)
 
Citește și:

 
Ioana Colibășanu, primul titlu de campioană sub pregătirea Elenei Colibășanu
„Sunt cea mai mândră antrenoare - mămică!“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atleta constănțeană Ioana Colibășanu, la 3 centimetri de finală, la Campionatul Mondial din Columbia

06 Aug 2022 1137

Ioana Colibășanu, primul titlu de campioană sub pregătirea Elenei Colibășanu „Sunt cea mai mândră antrenoare - mămică!“ (GALERIE FOTO)

05 Jul 2022 1630

Constanța Medalie de aur, cu record personal, pentru Cristian Radu la Naționale. Ioana Colibășanu, argint și bronz (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

25 Mar 2022 2870

Atleta Mădălina Manole, campioană națională la aruncarea greutății. Ioana Colibășanu, Cristian Radu și Tania Borisov au urcat și ei pe podium (galerie foto + document)

03 Aug 2021 3011

Cristian Radu și Robert Bîrsă, primele titluri de campioni naționali din carieră! Ioana Colibășanu continuă să adune aur (galerie foto)

01 Sep 2020 4162

„Fericirea are chipul tău!“ Ioana Emilia Colibășanu, din nou campioană națională. Cristian Radu, prima medalie din cariera de atlet (galerie foto)

17 Aug 2020 3791

Atleta Ioana Emilia Colibășanu, învingătoare în Cupa României. Constanța, mai multe prezențe pe podium

30 Jul 2020 2955

Constanța. Înot în lac și un coniac Triatlonistul Cristian Tranulea, aventuri pe Siutghiol. Urarea surpriză de la final! (galerie foto + video)

21 May 2020 4493

„Mândria profesiei mele, medalia de aur!“ Atleta din Constanţa Ioana Colibăşanu, din nou campioană naţională. A triumfat şi la junioare 2 (galerie foto + document)

11 Mar 2020 4450

Atleta constănţeană Ioana Colibăşanu, campioană naţională la junioare 1 (galerie foto)

24 Feb 2020 3004

Barem de Euro, îndeplinit Atleta constănţeană Ioana Colibăşanu va participa la Campionatul Balcanic de sală Under-20

04 Feb 2020 3470

Atleta constănţeană Ioana Colibăşanu, victorioasă la etapa întâi a Campionatului Naţional (document)

21 Jan 2020 2011

Roxana Constantin, de două ori pe podium Medalii pentru atletele din Constanţa la Campionatul Naţional de juniori II (galerie foto)

01 Jul 2019 2259

Interviu online cu atleta Ioana Emilia Colibăşanu, campioană a României „Simți o bucurie imensă, gândindu-te că nu ai muncit degeaba“

27 Mar 2019 4734

„Bravo, copil minunat, eşti aur, sunt mândră foc!“ Atleta Ioana Emilia Colibăşanu, dublă campioană naţională, cu recorduri personale! (galerie foto)

11 Mar 2019 2702