Atletul Leonard Durău, de la CSS1 Constanța, încă o medalie la Naționale. Și-a îmbunătățit și recordul personal

 
Podiumul din proba de săritura în înălțime.
 
  • Performanța lui Leonard Durău a fost egală cu cea a sportivilor clasați pe locurile doi și patru.
 
Cea de-a 40-a ediție a Campionatelor Naționale de atletism indoor - etapă finală și probe combinate, rezervată cadeților (sportivi Under-18), care s-a desfășurat, timp de două zile, în sala „Ioan Soter”, din cadrul CSNB „Lia Manoliu” din București, i-a adus o nouă medalie lui Leonard Durău, de la CSS1 Constanța.
 
Pregătit de soții Coculeana și Ioan Oltean, tânărul sportiv a urcat pe podium la săritura în înălțime, cucerind bronzul, cu 1,84 m, ceea ce constituie nou record personal. Această performanță a fost egală cu cea a sportivilor clasați pe locurile doi și patru, iar proba a fost câștigată cu 1,88 m. Leonard a realizat o clasare bună și la triplusalt, la care a ocupat locul cinci, cu 13,32 m. La aceeași probă, poziția a patra, cu 13,46 m (record personal), i-a revenit lui Tudor Ghiță (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, antrenor - Carmen Botea). La săritura în lungime, Tudor s-a situat pe locul 11. Valentin Ispas (CSS Tulcea - CS Farul Constanța) a fost al șaselea la aruncarea greutății (14.29 m), în timp ce Tiberiu Rusu (LPS „Nicolae Rotaru“) a ocupat locul 7 la 400 m (53,36 m) și 15 la 200 m.

Tudor Ghiță, în proba de triplusalt. 
De la cluburile din județul Constanța au concurat și Mădălin Iarcă (Axiopolis Cernavodă) - la triplusalt (locul 10) și 60 m, Radu Mușat (LPS „Nicolae Rotaru“) - la triplusalt (locul 11), Cristi Oneacă, Cristian Huțanu, Vasile Pîrjol (Axiopolis) - la 60 m și 200 m, Alexandru Mogoșescu, Toma Radosovici (Axiopolis) - la 60 m, Alina Berezovschi (LPS „Nicolae Rotaru“) - la triplusalt (locul 11) și Octavian Bușilă (CS Farul) - la 800 m și 1.500 m.       
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Coculeana Oltean, Carmen Botea)
 
Citește și:

 
Atletul constănțean Radu Mușat, aproape de podium la Naționale, cu record personal
 
Tort cu campioni pentru gemenii Alexandru și Bogdan Marica
„Să ajungă pe cele mai înalte podiumuri mondiale!“

 
„Mărțișor pentru mami al meu!“
Coculeana Oltean, din Constanța, patru titluri de campioană și trei recorduri naționale la masters (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atletism. Reprezentanți ai CSS1 Constanța, evoluții la prima etapă a Naționalelor „Un început bun, cu recorduri personale“ (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

03 Feb 2022 1684

Interviu online cu Leonard Durău, campion naţional la atletism Citește cărți pentru dezvoltare personală și ascultă muzică clasică

21 Aug 2021 4513

Atlet la CSS1 Constanţa Leonard Durău, din nou pe podium. Medalie şi la Campionatul Naţional de probe combinate (galerie foto + document)

26 Jul 2021 2207

Fiul fostului mare handbalist Cornel Durău Atletul Leonard Durău, de la CSS1 Constanţa, un nou titlu de campion naţional (galerie foto)

12 Jul 2021 2875

Atletism Constanţa a urcat pe podium şi la Campionatul Naţional de probe combinate

22 Mar 2021 3761

CSS1 Constanţa Leonard Durău, campion naţional la atletism. E fiul fostului mare handbalist Cornel Durău!

16 Mar 2021 4267