Au început lucrările de refacere a suprafeţei de joc a stadionului „Farul“ din Constanţa (galerie foto+video)

Astăzi au demarat lucrările de refacere a gazonului stadionului „Farul“ din Constanţa.

Oficialii echipei de fotbal SSC Farul, clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, au spus că de reabilitarea gazonului se ocupă o firmă din Braşov. Cei de la SSC Farul speră ca din al treilea meci acasă din retur echipa să poată juca pe Farul. 

„Să revenim acasă e o promisiune de-a mea, pe care vreau să o îndeplinesc. Sperăm ca de la al treilea meci acasă din retur să jucăm pe «Farul». Ni s-a spus că firma care execută lucrările e cea mai bună în branşă din România. Lucrările trebuiau să înceapă de săptămâna trecută, dar nu a permis vremea“, a spus Erkal Memet, preşedintele Consiliului Director al SSC Farul.

„La stadion deocamdată facem ce putem. Baza e încă a Ministerului Tineretului şi Sportului. Până nu va prelua complexul, Primăria nu poate face nimic. Noi, din surse proprii, refacem suprafaţa de joc. În rest acum nu avem ce să facem“, a spus şi Adrian Pitu, preşedintele executiv al clubului.
 
„Îmi doresc şi eu foarte mult să jucăm în Constanţa. Momentan, nu se poate, întrucât suprafaţa de joc e una execrabilă. Dar se fac eforturi ca gazonul să fie cosmetizat cât de cât şi să sperăm că la finele lunii martie sau la începutul lui aprilie vom juca pe Farul, ceea ce ne-ar da o şi mai mare identitate“, a precizat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Fotbaliștii de la FC Farul, primul antrenament din această vară pe terenul central (galerie foto)

15 Jul 2020 3402

Lucrări de refacere a gazonului stadionului „Gheorghe Hagi“ din Constanța (galerie foto)

03 Jun 2020 3029