Au urcat în ring, la Constanţa, într-o gală cu scop caritabil, „Luptăm pentru Andreea!“ (galerie foto)

O gală de luptă cu scop caritabil, „Luptăm pentru Andreea!”, a avut la loc la Constanţa, la Pavilionul Expoziţional, cu prilejul Zilei Mondiale a Kung-Fu.

 
Evenimentul a fost organizat de Federaţia Europeană de Kung-Fu, de Consiliul Judeţean Constanţa, de CS Marea Neagră Constanţa (preşedinte, Dai-Shifu Florin Iordănoaia - 7 Duan Kung-Fu) şi de promoţia Urban Legend Constanţa. Potrivit promotorului Mihai Isop (fondator al Urban Legends Fighting Championship), s-au desfăşurat 19 meciuri, pe reguli de K1, MMA Strike, Kung-Fu „Sanda” şi Kung-Fu „Total-Contact Fighting”, iar gala caritabilă şi-a atins scopul.
 
„Am strâns suma pe care ne-o propusesem cu ocazia acestei gale. Evenimentul a beneficiat de o prezenţă însemnată a spectatorilor. Mizam pe 300, dar au venit peste 500“, a declarat Mihai Isop. În cadrul galei, au luptat sportivi români şi străini, dintre cei de pe plan local nelipsind Cosmin Mărcuţă, Florin Soare, Beadin Stelică Amet, Neofytos Kathitzioli sau Albert Potoceanu.
 
În altă ordine de idei, Mihai Isop a anunţat că ediţia a opta a galei Urban Legend va avea loc pe 5 octombrie, la Pavilionul Expoziţional. Evenimentul va fi precedat, pe 4 octombrie, de gala Urban Legend junior, în care vor evolua sportivi până în 21 de ani, tinere speranţe sau sportivi aflaţi la debut.
 
Sursa foto: Facebook
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia. Gala caritabilă Urban Legend „Fără sprijinul dumneavoastră, nu am fi reușit să îi schimbăm viața Andreei!“

29 Dec 2022 2571

Mamaia Gala caritabilă Urban Legend - „Luptăm pentru Andreea“ își derulează o nouă ediție

27 Dec 2022 1591

„Luptăm pentru Andreea!“ la gala caritabilă de la Pavilionul Expoziţional, cu ocazia Zilei Mondiale a Kung-Fu

15 Aug 2019 4772