Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a trecut de CSM Alexandria în deplasare

 
  • Principala marcatoare a formației de pe litoral în acest meci a fost Ciara Rosten.
 
Echipele feminine de baschet CSM Alexandria și Phoenix CSU Simona Halep Constanța s-au înfruntat, în această seară, pe terenul primeia, în Liga Națională.
 

Sfârșitul de săptămână ne găsește în Oltenia, acolo unde avem programat derby-ul cu CSM Alexandria, din Liga Națională la baschet feminin.
 
O victorie în această partidă ne poate asigura în mare măsură locul 5 la finalul sezonului regulat și chiar ne permite să visăm inclusiv la locul 4 cu un joc favorabil al rezultatelor.
 
Nu în ultimul rând, avem o revanșă de luat după partida din turul campionatului când am cedat pe fondul propriilor greșeli, a fost mesajul Phoenix CSU Simona Halep postat pe pagina de Facebook înaintea partidei.

 
Iar planul echipei de pe litoral s-a îndeplinit, Phoenix CSU Simona Halep reușind să se impună cu 63-53.
 
Echipa oaspete a condus și la pauză (cu 30-21), iar scorul pe sferturi în disputa Alexandria - Constanța a fost 9-11, 12-19, 20-11, 12-22.
 
Pentru Phoenix CSU Simona Halep au marcat Ciara Rosten - 13p, Bianca Voica-Nagy - 12p, Bianca Fota - 9p, Sara Hinriksdottir - 8p, Evelina Petrof - 6p, Jade Vega - 5p, Andreea Beldian - 5p, Nicoleta Mititelu - 3p și Denisa Fota - 2p.   

Când cei mai mulți își fac calcule pe înfrângerile tale, cel mai bun răspuns este victoria, iar noi l-am oferit din plin astăzi, într-o zi importantă pentru viitorul sportului constănțean.
 
Știam că se poate. Totul ține de dorință. Ne-am dorit să câștigăm și am luptat,
 
În urma acestui succes am făcut un pas mare nu doar spre ocuparea locului 5 la finalul sezonului regulat, ci putem visa acum chiar la poziția a patra clasamentului.


 
Lupta noastră pentru atingerea celei mai importante performanțe din istoria baschetului constănțean la finalul sezonului este însă departe de a fi încheiată, iar greul de abia acum începe cu adevărat, au menționat cei de la Phoenix CSU Simona Halep după meci.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.