Baschet Phoenix CSU Simona Halep, meci la Constanța cu Agronomia București. „Va fi captivant“


 
  • Partida contează pentru etapa a doua a campionatului. În runda de debut, ambele adversare de sâmbătă au pierdut.
  • Gruparea de pe litoral a precizat în ce condiții au acces în sală spectatorii.
  • La meciul de sâmbătă, gazdele vor putea conta pe jucătoarea Khiana Johnson.
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța susține sâmbătă, 9 octombrie, primul meci pe teren propriu în noua ediție a Ligii Naționale, întâlnind, în Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 18.00, CS Agronomia București.
 
Partida contează pentru etapa a doua a campionatului. În runda de debut, ambele adversare de sâmbătă au pierdut: Phoenix CSU Neptun - 57-66 cu CS Universitatea Cluj-Napoca; CS Agronomia București - 57-91 cu CS Municipal satu Mare. „După o lungă așteptare, sâmbătă ne întoarcem «acasă», în Sala Sporturilor, pentru primul meci oficial din noul sezon disputat pe teren propriu. Cea mai mare bucurie este însă că, după un an și jumătate, vă vom avea din nou în tribune pe voi, susținătorii noștri, care sunteți sufletul familiei Phoenix CSU Simona Halep. Victoria este singura opțiune pentru a mai face uitată înfrângerea de sâmbătă, contra Universității Cluj, din prima etapă a Ligii Naționale la baschet feminin“, este mesajul clubului constănțean.
 
Condiții de acces în sală
 
Gruparea de pe litoral a precizat în ce condiții au acces în sală spectatorii: „Oricât ne-am dori să vă avem pe toți alături de noi, siguranța noastră și a voastră este întotdeauna pe primul plan, așa că vă așteptăm la sală doar dacă vă aflați în următoarele două situații:
- sunteți vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- vă aflați în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2“.
 
„Jucăm doar ca să câștigăm“
 
Antrenorul Phoenix CSU Simona Halep, Miroslav Popov, a menționat că singura variantăa gazdelor e victoria. „Trebuie să fim pregătiți pentru meciurile care urmează. Sper ca totul să fie în regulă sâmbătă. Nu cred că încă mai resimțim oboseala, chiar dacă am avut o deplasare lungă, în care am jucat trei meciuri. Sper că vom fi în formă până la ora meciului. Agronomia este o echipă tânără care aleargă înainte și înapoi, așa că trebuie să ne preocupe jocul nostru ofensiv și cum îl vom pune în practică. Când jucăm acasă, trebuie să o facem ca într-un meci foarte foarte important. Nici nu mă gândesc că am putea pierde. Jucăm doar ca să câștigăm. Nu contează ce a fost în trecut. Este foarte greu de spus cât de mulți oameni vor fi în tribune, dar sper că vor veni câțiva. De la un meci la altul vor veni atât cât vor putea (n.r. în condiții de pandemie). Așa că noi nu putem decât să promitem că vom lupta pentru club și pentru Constanța“, a menționat tehnicianul sârb, potrivit paginii de Facebook a clubului.
 

Khiana Johnson e aptă de joc
 
La meciul de sâmbătă, gazdele vor putea conta pe jucătoarea Khiana Johnson. „M-am întors (n.r. la antrenamente) și sunt mai bine. Mi-am luxat glezna în meciurile din Cupa României, dar acum m-am întors și sunt gata să joc. Sunt foarte încântată de echipă. Mai trebuie să ni se alăture încă o jucătoare, Sierra, care n-a apucat să joace în cele trei meciuri de până acum, dar o va face de acum înainte. Eu m-am întors la antrenamente. Mai avem o jucătoare din America, Jade... Avem jucătoare foarte bune în echipă și sunt foarte încântată. Avem multe plusuri și vom munci împreună, vom juca împreună pentru a câștiga cât mai multe meciuri în acest sezon. Sâmbătă, va fi captivant, pentru că vom juca la capacitatea maximă, vom fi toate jucătoarele disponinile, nimeni nu va lipsi de pe teren, așa că va fi captivant. Nu știu prea multe despre echipă (n.r. Agronomia București), dar am auzit că sunt foarte competitive, se aseamănă foarte mult cu Universitatea Cluj, așa că noi va trebui să jucăm cel mai bun baschet al nostru, iar dacă vom face asta cu siguranță vom câștiga“, a punctat baschetbalista americană.

 
„Suntem mult mai fâșnețe“
 
O altă jucătoare de pe litoral, Bianca Fota, a menționat că echipa din București trebuie tratată foarte serios. „Se vede, chiar suntem mult mai fâșnețe ca să zic așa, mai competitive, și s-a văzut asta și în meciul cu Universitatea Cluj. În meciurile cu Cluj de fapt, pentru că au fost trei, dar să vedem... Ușor, ușor, cu antrenamente o să dovedim ceva. Da, ne-am încărcat bateriile, suntem pregătite pentru meciul de sâmbătă sută la sută. Nu o să fie un meci ușor. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că am câștigat șapte din opt meciuri cu ele. Ar trebui să le tratăm ca atare și să mergem înainte, să câștigăm. Să vină în număr cât mai mare la sală, să ne susțină și să fie alături de noi, iar noi o să dăm tot ce putem pe teren“, a spus Bianca Fota.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)

 
Citește și:
 
Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanţa, dublă victorie în Cupa României în faţa finalistei ediţiei trecute (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet 3X3 Echipele CSU Neptun Athletic și Phoenix CSU Simona Halep, campioane la Naționalele de la Constanța (GALERIE FOTO)

09 May 2022 2064

„Un exemplu de reușită“ Phoenix CSU Simona Halep, cea mai mare performanță din istoria clubului și calificare în cupele europene (GALERIE FOTO)

27 Apr 2022 2597

Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța, a doua înfrângere cu CSM Satu Mare, care a cucerit bronzul

22 Apr 2022 2261

Liga Națională Phoenix CSU Simona Halep a început duelul pentru medaliile de bronz. Primul meci, pierdut

19 Apr 2022 2426

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe conduce cu 2-0 Phoenix CSU Simona Halep Constanța în semifinalele Ligii Naționale

08 Apr 2022 1984

Dueluri contra campioanei României Phoenix CSU Simona Halep, înfrângere în primul meci din semifinalele Ligii Naționale

07 Apr 2022 1958

Phoenix CSU Simona Halep întâlnește în semifinalele Ligii Naționale campioana României, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

04 Apr 2022 1939

Premieră! Phoenix CSU Simona Halep Constanța va disputa semifinala în Liga Națională

31 Mar 2022 1979

Phoenix CSU Simona Halep Constanța, al doilea meci în play-off „Cu fruntea sus și cu mândria că am făcut performanță“ (GALERIE FOTO)

31 Mar 2022 1631

Phoenix CSU Simona Halep Constanța, debut cu dreptul în turneul play-off al Ligii Naționale

28 Mar 2022 1944

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanța, pe locul patru la finele sezonului regulat

23 Mar 2022 1776

Baschet Phoenix CSU Simona Halep joacă astăzi cu ACS KSE Tg. Secuiesc

23 Mar 2022 1701

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanța au trecut la scor de CS Rapid București

19 Mar 2022 1973

Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța mai are nevoie de un succes ca să-și asigure locul 5

18 Mar 2022 1726

Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a trecut de CSM Alexandria în deplasare

12 Mar 2022 2333