Baschetbalistele de la CSS1 - Laguna Constanța, pe locul doi în Campionatul Național. Două victorii în turneul de la Sibiu (GALERIE FOTO)


 

 
  • Formația de pe litoral a câștigat meciurile cu Phoenix Galați și cu CSS Sibiu și a cedat în partida cu Gladius Tg. Mureș.
 
Echipa feminină de baschet Under-15 CSS1 - Laguna Constanța se află pe locul doi în grupa II a Campionatului Național, înregistrând două victorii în cele trei meciuri susținute în turneul de la Sibiu, primul disputat în 2022.
 
CSS1 - Laguna s-a impus în primul meci, 53-42 cu Phoenix Galați, a pierdut a doua partidă, cu Gladius Tg. Mureș (scor 40-71), iar ultima dispută, cu gazdele de la CSS Sibiu, i-a revenit cu 72-23. Cu cinci puncte acumulate până în prezent, formația constănțeană e a doua în ierarhia grupei II, iar următorul turneu va fi în luna martie, când se vor juca meciurile retur cu echipele din grupă.

Lotul cu care CSS1-Laguna Constanța a abordat turneul de la Sibiu a fost format din: Irina Macovei, Luiza Dascălu, Beatrice Guță, Sara Cătălui, Ioana Șerban, Alexandra Petcu, Tania Marin, Amira Bou-Chedid, Anisia Cain, Iulia Ercuță, Alexandra Gâtan și Teodora Teja. Antrenoare, Aurelia Lazăr, Alina Șerban și Ramona Coroamă.
 
În luna decembrie a anului trecut, Amira Bou-Chedid și Anisia Cain au fost convocate la o nouă acțiune de pregătire centralizată a lotului național feminin de baschet Under-14, care s-a desfășurat la Tg. Mureș. Cantonamentul s-a înscris în seria acțiunilor derulate prin programul FIBA „Youth Development Foundation“, iar baschetbalistele convocate s-a pregătit sub îndrumarea staff-ului tehnic din care a făcut parte și constănțeanca Alina Șerban.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Cristian Șerban

 
Citește și:
 
Doi jucători, frați gemeni, de la BC Athletic Constanța, au participat la pregătirea centralizată a lotului național U-17 de baschet 3x3 (GALERIE FOTO)
 
Tinerele baschetbaliste constănțene Amira Bou-Chedid și Anisia Cain, convocate din nou la o acțiune a lotului național (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța baschet. La 16 ani, Irina Macovei - coș de poveste la senioare „Fiecare partidă este o lecție valoroasă“ (GALERIE FOTO)

19 Jan 2024 1542

Final dramatic În Campionatul Național Under-18, CSS1 Athletic Constanța a învins BC Athletic în ultima secundă (GALERIE FOTO)

22 Apr 2022 2118

CSS1 - Laguna Constanța Alina Șerban, prezentă la un turneu final ca jucătoare, iar acum, după 16 ani de la acel moment, și ca antrenoare

24 Mar 2022 2613

Invitaţie pentru suporteri CSS1 - Phoenix Constanţa luptă în Sala Sporturilor pentru titlul naţional la baschet

21 May 2016 3736