Baschetbalistul Will Brown, transferat de la BC Athletic Neptun Constanța la o formație din străinătate


 
  • Cel mai bun meci al lui Will Brown la echipa constănțeană s-a consemnat chiar în ultima partidă a sezonului trecut, când BC Athletic Neptun a întâlnit BC CSU Sibiu.
 
Baschetbalistul American Will Brown părăsește formația constănțeană Athletic Neptun Constanța, urmând a juca în următorii doi ani la Basket Jindřichův Hradec, în liga NBL din Cehia.

 
„Ajuns în luna septembrie a anului 2020, Will Brown a jucat 23 de meciuri pentru Gladiatorii din Tomis, fiind printre cei mai apreciați jucători defensivi și spectaculoși ai echipei noastre cât și ai Ligii Națională de Baschet. Cel mai bun meci al său s-a consemnat chiar în ultima partidă a sezonului când BC Athletic Neptun Constanța a întâlnit BC CSU Sibiu, Will încheind partida în double double cu 15p, 10 recuperări, 2 pase decisive și 3 blocaje în 26 de minute pe parchet. Good luck, Big Will!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic Neptun.
 
 
Clubul de pe litoral a fost implicat și la acțiunea sportivă cu ocazia zilei de 1 Iunie. „BC Athletic Neptun Constanța a readus baschetul în Piațeta Perla din Mamaia cu mini antrenamente, concursuri și chiar și slam-dunk-uri reușite de juniori. Copiii nu au stat pe margine nici la concursurile cu cărucioare de cumpărături și nici la dansuri. Cupa 1 Iunie a fost plină de culoare, de discipline sportive, de la box, baschet, rugby, volei până la dansuri și gimnastică, momente pline de voie bună“, este mesajul BC Athletic Neptun.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)
 

Citește și:
 
Trei baschetbalişti de la Athletic Neptun Constanţa, convocaţi la Naţionala României

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.