BC Athletic a achiziționat un alt jucător american. E la primul contract în Europa și vine după un sezon în Argentina

  • Kevin Hayes vine la BC Athletic de la formația Del Progreso.   
  • Echipa de pe litoral l-a achiziționat și pe Trevor John, care s-a remarcat în Campionatul Universitar american.
  • Prima etapă din Liga Națională, sezonul 2020/2021, e programată pe 10 octombrie a.c.
 
Echipa masculină de baschet Athletic Constanța continuă achizițiile de jucători în vederea sezonului 2020/2021 al Ligii Naționale.
Ultimul baschetbalist al cărui transfer a fost anunțat este americanul Kevin Hayes, jucător de poziția 3, fost component al colegiului Kentucky State din NCAA. Hayes semnează cu această ocazie primul său contract în Europa după un sezon profesionist în Argentina, la echipa Del Progreso. Un alt american achiziționat de BC Athletic care va juca pentru prima dată în cariera sa în Europa (acesta fiind primul contract în afara Statelor Unite ale Americii) este Trevor John. Născut la 20 noiembrie 1995, Trevor John (jucător de poziție 1 și 2) a fost unul dintre jucătorii care s-au remarcat în Campionatul Universitar american din echipa celor de la Drexel. 
 

Și Mario Lazăr a venit la Gladiatorii din Tomis


De asemenea, pe litoral a ajuns și pivotul Mario Lazăr, care vine la Gladiatorii din Tomis după ce în precedentele două sezoane a jucat pentru CSO Voluntari. „Pivotul de 2.01 m și-a început cariera la Cluj, acolo unde a jucat atât pentru U Cluj, cât și pentru U Mobitelco, pentru ca, mai apoi, să promoveze cu BC Timba Timișoara în Liga Națională. În sezonul precedent, Mario Lazăr a avut o medie pe meci de 4.9 puncte, 4.2 recuperări în 11:49 minute“, este mesajul grupării de pe litoral. 
În ultima perioadă, mai mulți baschetbaliști și-au prelungit contractele cu BC Athletic, iar alții sunt nou veniți. În prima categorie se înscriu jucători precum Siler Schneider, Cristian Mâinea, Christian Chițu, Adrian Trandafir, Sergiu Ursu, Ștefan Gribinic sau Victor Dudaș, în timp ce, în afară de cei menționați mai sus, la Constanța au sosit și Iulian Orbeanu (component al lotului național al României, care vine de la CSO Voluntari), și Daniel Mâinea (revenit de la Steaua București).  
Campionatul începe în octombrie
BC Athletic Constanța a anunțat și că s-a înscris în sezonul 2020 / 2021 al Ligii Naționale. Noua stagiune este programată să înceapă în luna octombrie, cu meciurile din Cupa României, iar pe 10 octombrie este programată prima etapă de campionat.
 
Sursa foto: BC Athletic Constanța
 
Citește și:

BC Athletic Constanța a mai achiziționat un jucător. Vine la Gladiatorii din Tomis de la CSO Voluntari
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.