BC Athletic Constanța, concurs adresat fanilor, de Ziua Națională a României

  • BC Athletic Constanța marchează cu o inițiativă specială Ziua Națională a României.
 

Baschet Club Athletic Constanța are o inițiativă specială de 1 decembrie, Ziua Națională a României, gruparea de pe litoral adresându-le fanilor invitația de a trimite mesaje filmate, care vor fi incluse în filmul echipei create cu ocazia acestei zile festive.

„Concurs! Fii alături de noi în filmul nostru de Ziua României și poți câștiga unul dintre cele 10 tricouri noi Andu, Made in Constanța sau una dintre cele 10 măști Andu, Made in Constanța. Trimite-ne urarea ta de 1 Decembrie prin mesaj Video pe Instagram, Facebook sau Whatsapp (0744-337.454), iar noi te vom include în filmul echipei cu ocazia Zilei Naționale a României! Chiar dacă vom sta acasă, suntem împreună!”, este mesajul BC Athletic.

Prima participare competițională a echipei masculine de baschet constănțene după lunga perioadă de pauză cauzată de pandemia de coronavirus a fost în Cupa României, în grupa B a turneului preliminar, care s-a disputat la Oradea. Formația de pe litoral a disputat patru partide, înregistrând o victorie (în ultima confruntare) - scor 85-76, 46-29 la pauză, cu CSM VSKC Miercurea Ciuc - și trei eșecuri: 68-101 cu CSMU Craiova, 60-101 cu CSM CSU Oradea și 76-97 cu CSA Steaua București.

„Sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm partida cu Miercurea Ciuc. Remarc atitudinea băieților în primul rând, au luptat 40 de minute. De altfel, în toate meciurile, chiar dacă până la ultima partidă am pierdut, au avut o atitudine corectă. Per ansamblu, a fost un turneu reușit, cu meciuri bune. Noi, din păcate, nu am reușit să ținem ritmul cu echipele mai puternice decât două sau trei sferturi, iar pentru următoarele meciuri dorim să atingem un nivel mai ridicat”, a declarat Alexandru Olteanu, antrenorul principal al BC Athletic.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic)


Citește și:

BC Athletic Constanța Alexandru Olteanu - „De-abia așteptam să jucăm din nou. Pauza a fost mult prea lungă”
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.