BC Athletic Neptun a pierdut după prelungiri partida de la Constanța cu SCM Ohma Timișoara (GALERIE FOTO)

 
  • După patru sferturi, tabela de marcaj din Sala Sporturilor indica 62-62.
 
Meciul din Sala Sporturilor din Constanța, de astăzi, dintre echipele masculine de baschet BC Athletic Neptun și SCM Ohma Timișoara, s-a decis după prelungiri, victoria revenindu-le oaspeților, scor 71-65.
 
După patru sferturi, pe tabela de marcaj se înregistra 62-62, iar în repriza adițională formația timișoreană s-a impus cu 9-3.
 
Echipa oaspete a cndus și la pauză, cu 36-29, iar pe sferturi scorul în disputa Constanța - Timișoara a fost 12-20, 17-16, 17-13, 16-13.     
 
Pentru Gladiatorii din Tomis au marcat Adika Peter McNeilly - 15p, Max Darling - 9p, Vlad Corpodean - 9p, Daniel Mâinea - 7p, Tyler Gaskins - 6p, Jakob Lowrance - 6p, Zan Kosic - 6p, Andrei Oprean - 4p și Khaliq Spicer - 3p.  
 
Acest meci a fost primul după doi ani în care Sala Sporturilor din Constanța a putut găzdui fără restricții de acces o partidă a Gladiatorilor din Tomis.
 
De asemenea, clubul constănțean a continuat să strângă, cusprijinul spectatorilor, alimente neperisabile pentru cei din Ucraina (conserve de orice fel, dar și fructe, precum banane, citrice), dar și produse de igienă pentru copii și femei.
 

O parte din comunitatea ucraineană s-a stabilit la Constanța, cât și în județele învecinate precum Tulcea, astfel că orice ajutor din partea tuturor e binevenit. Să fim alături de ei! Team is everything!, a fost mesajul grupării de pe litoral.  

Cu Adika Peter-McNeilly și Vlad Corpodean printre principalele guri de foc, BC Athletic Neptun Constanța a avut ultimele două sferturi curajoase, însă finalul a fost unul în care jocul a suferit, fiecare fault trimițând oponenții la linia de libere permițându-le să se distanțeze.

A fost un meci în care Athletic Neptun a dat totul teren, iar energia din tribune a fost senzațională.


După doi ani de zile, Sala Sporturilor a putut din nou să găzduiască meciuri la capacitatea maximă de locuri, iar Constanța a fost alături de noi în număr foarte mare!

Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru ceilalți, pentru baschet, pentru noi! Team is everything!


A fost o partidă la care Constanța a donat o mulțime de lucruri care vor ajunge la cei care au nevoie de ele, atât în orașul nostru prin campania celor de la Primăria Constanța, cât și în județul Tulcea, unde o parte dintre locuitorii Ucrainei s-au stabilit, s-a precizat pe pagina de Facebook a BC Athletic Neptun după meci.


Cea mai nouă structură sportivă constănțeană,  CSM Constanța, a primit certificatul de identitate sportivă.

Managerul general al BC Athletic Neptun, Andrei Talpeș, care e și director general interimar al CSM Constanța, a menționat:

Noul copil al sportului constănțean, clubul CSM, și-a primit certificatul de naștere.
 
Ministerul Sportului ne-a eliberat în mod oficial certificatul de identitate sportivă și mă bucur că acest proiect își urmează pașii naturali, cu ajutorul oamenilor implicați și dedicați care se ocupă de destinele CSM Constanța.
 
Îmi doresc să avem alături de noi cât mai mulți susținători pentru acest proiect, să putem crea mediul necesar pentru a descoperi tineri talentați și a le călăuzi drumul nu doar către înalta performanța sportivă ci și către viață.
 
Și sper ca peste mulți ani această dată de naștere oficială a CSM Constanța să devină un motiv de aniversare al unor rezultate de excepție.


PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alexey și Yarik, „doi pitici uriași de 8 și 9 ani“ Copii din Ucraina, oaspeți ai BC Athletic Neptun Constanța. „Au trăit fiecare secundă din meci“ (GALERIE FOTO)

19 May 2022 1677

Gladiatorii din Tomis „Un sezon în care am produs surprize plăcute în Liga Națională, iar lumea a revenit la sală, fără restricții“ (GALERIE FOTO)

02 May 2022 1994

Baschet Campionatele Naționale indoor 3X3, seniori și Under-23, ediția 2022, se vor disputa la Constanța

29 Apr 2022 1993

BC Athletic Neptun Constanța a cedat în duelul cu CSM CSU Oradea

22 Apr 2022 2018

BC Athletic Neptun Constanța Andrei Talpeș - „Faptul că tribunele sunt pline din nou, o mare victorie“

21 Apr 2022 1718

BC Athletic Neptun Constanța Premieră fericită pentru Jakob Lowrance în ultimul meci. A primit cel mai dorit cadou! (GALERIE FOTO)

08 Apr 2022 1803

BC Athletic Neptun Constanța, victorie mare cu CSO Voluntari, care a condus la pauză (GALERIE FOTO)

02 Apr 2022 1960

Liga Națională BC Athletic Neptun Constanța primește vizita echipei de pe locul doi

31 Mar 2022 1902

BC Athletic Neptun Constanța, învinsă de SCM U Craiova (GALERIE FOTO)

23 Mar 2022 1649

La partida BC Athletic Neptun Constanța - SCM U Craiova, se strâng din nou produse pentru persoanele aflate în nevoie

23 Mar 2022 1819

BC Athletic Neptun Constanța, înfrângere în meciul cu Steaua București (GALERIE FOTO)

18 Mar 2022 1939

Interviu online cu Ștefan Gribinic „După ce am crescut puțin, am realizat frumusețea adevărată a baschetului“

17 Mar 2022 6691

Editorial Solidaritatea nu are frontiere. Sportul constănțean, mângâiere pentru suflete hăituite de războiul din Ucraina

12 Mar 2022 3870

BC Athletic Neptun Constanța a câștigat partida cu CSM Petrolul Ploiești (GALERIE FOTO)

05 Mar 2022 2037

BC Athletic Neptun Constanța a pierdut meciul cu CSM 2007 Focșani

02 Mar 2022 1858