BC Athletic Neptun, învinsă la Constanţa de CSM 2007 Focşani (galerie foto)

  • Formaţia oaspete a câştigat trei dintre cele patru sferturi şi s-a aflat în avantaj şi la pauză.  

Echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanţa a disputat în această seară meciul din etapa a şasea a Ligii Naţionale, întâlnind pe teren propriu CSM 2007 Focşani.

Partida s-a încheiat cu succesul oaspeţilor, scor 78-69.

Echipa din Focşani a condus şi la pauză, cu 45-33, iar pe sferturi scorul în partida Athletic Neptun - CSM a fost 15-17, 18-28, 21-17, 15-16.

Pentru formaţia de pe litoral au marcat Jakob Lowrance - 15p, Zan Kosic - 14p, Vlad Corpodean - 13p, Devante Wallace - 11p, Max Darling - 11p, Daniel Mâinea - 3p şi Cristian Mâinea - 2p.      
 

BC Athletic face un meci modest cu CSM Focșani iar echipa oaspete se impune 78-69. Pentru Gladiatorii din Tomis urmează două deplasări în următoarele etape, la Ploiești și la Timișoara! Mulțumim tuturor pentru încurajări! Team is everything!, este mesajul clubului constănţean.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.