Bianca - Andreea Geană participă la un nou Campionat Mondial de Ashihara Karate

  • La competiția supremă din 2021, de la București, evoluția deosebită pe care a avut-o i-a adus sportivei medalia de aur (la kumite junioare, categoria +60 kg).


Clubul Gethika Team Constanța are cinci sportivi în componența lotului național de Ashikara Karate al României care va participa la ediția a opta a Campionatului Mondial de Ashihara Karate, întrecere programată a se desfășura în perioada 3-5 noiembrie, în Japonia, la Matsuyama.

Aceștia s-au calificat ca urmare a rezultatelor obținute la Campionatele Naționale din anii 2022 și 2023 (locurile 1 și 2 la aceste întreceri), dar și în urma palmaresului de la diverse competiții naționale și internaționale de-a lungul anilor de practică. Între cei cinci reprezentanți ai clubului constănțean se numără și Bianca - Andreea Geană (18 ani), care practică Ashihara Karate la nivel de performanță de 11 ani. Tânăra, care e elevă în clasa a 12-a la Liceul Teoretic Traian, profil Matematică - Informatică, deține centura neagră (Shodan).

Bianca - Andreea Geană nu este la prima participare la un Campionat Mondial, ea a evoluat la competiția supremă și în 2021, la București, iar evoluția deosebită pe care a avut-o atunci i-a adus medalia de aur (la kumite junioare, categoria +60 kg). Acum, în Japonia, va concura la seniori. La juniori, sportiva constănțeană are rezultate foarte bune. Este multiplă campioană zonală, campioană județeană, dublă campioană națională, campioană internațională și mondială. La Gala Sportului și tineretului constănțean, din 2021, Bianca - Andreea Geană a fost premiată la secțiunea sportivă, capitolul reprezentare individuală pe plan internațional, primind trofeul „Performanță pentru Constanța, performanță pentru România“. Sportiva a fost înregistrată în Cartea Sportului Constănțean.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Gethika Team Constanța

15 medalii la Mondialele de Ashihara Karate. Adin Gani, Robert Drăgănoiu și Bianca Geană, campioni ai lumii (galerie foto)


Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile

Bianca Andrea Geană, elevă la Liceul „Traian“, centura maro la karate şi un palmares impresionant


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.