Bianca Mei-Roşu, din Constanţa, a câştigat, în Belgia, Stiga Masters Minimes Top 14 Europa (galerie foto)

Un nou succes internaţional pentru tenisul de masă din Constanţa. Bianca Mei-Roşu, de la LPS „Nicolae Rotaru“ (antrenor, Anamaria Sebe) a ocupat locul întâi la întrecerea internaţională Stiga Masters Minimes Top 14 Europa, rezervată juniorilor 3 (sportivi născuţi în sau după 2007), care s-a disputat în Belgia, la Blegny.
 
România a fost reprezentată la această competiţie de doi sportivi, Luca Oprea (Steaua Bucureşti) şi Patrick Anghel (CSS Craiova), şi de două sportive, Bianca Mei-Roşu şi Cristina Sângeorzan (LPS Bistriţa), care au fost însoţiţi de antrenorii Anamaria Sebe şi Alexandru Dincă. Bianca Mei-Roşu şi Luca Oprea au câştigat medalia de aur, fără înfrângere, fiecare realizând câte nouă victorii, şase în grupă şi trei pe tabloul principal. În finala de la simplu, sportiva constănţeană a trecut cu 3-2 de Lemonia Gkaintatzi, din Grecia. Cristina Sângeorzan a ocupat locul 9, iar Patrick Anghel s-a clasat pe poziţia a 11-a.
 
„Nici nu s-au stins bine ecourile primei medalii olimpice a tenisului de masă românesc şi suntem deja în faţa unei noi şi extraordinare performanţe, care ne face să chiuim de bucurie. Doi copii minunaţi, Bianca Mei-Roşu şi Luca Oprea, amândoi la vârsta ghiozdanului în spate, câştigă fiecare primul loc şi medalia de aur la Stiga Masters Minimes Top 14 Europa. Din delegaţia României au mai făcut parte Cristina Sângeorzan - LPS Bistriţa, care s-a clasat pe locul 9, şi Patrick Anghel - CSS Craiova, clasat pe locul 11, precum şi tinerii antrenori Anamaria Sebe şi Alex Dincă. Formidabili aceşti foarte tineri sportivi şi antrenorii care îi modelează către succes! Minunaţi părinţii care au înţeles chemarea şi talentul copiilor lor şi au îndrăznit să viseze alături de ei în drumul către a fi campion. Rezultatele din Belgia confirmă încă o dată că tenisul de masă românesc, indiferent de vârstă, poate urca pe podium în toate competiţiile majore şi că putem să schimbăm ştafeta de la o generaţie la alta, una după alta, câştigătoare. Fiecare dintre sportivii care o preiau serveşte pentru istorie. Bravo, Bianca! Bravo, Luca! Ce astăzi sădim mâine vom culege“, este mesajul Beatricei Romanescu (PR & Marketing la Federaţia Română de Tenis de Masă).
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă şi Tenis de Masă pentru Viitor - Constanţa) 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Csaba Zedler

23 Oct, 2018 06:24

De aici a inceput marsul spre consacrare si pentru Berny si Andreea Dragoman la fete,Cristi Pletea si Rares Sipos. Felicitări copii și mult succes pe mai departe!

Articole asemanatoare

Tenis de masă Faza județeană Constanța a ONSS și-a desemnat câștigătorii, dintre liceeni (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 524

Tenis de masă Constanța Bianca Mei-Roșu, trei medalii în Bulgaria, la WTT Youth Contender Panagyurishte 2024 (GALERIE FOTO)

12 Mar 2024 653

Tenis de masă CSM Constanța luptă pentru calificarea în finala Europe Cup Women. Înfrângere la mare luptă în tur (GALERIE FOTO)

05 Mar 2024 696

Editorial Fetele de la tenis de masă au scris „Constanța“ pe mingea de joc

04 Feb 2024 1037

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1028

Tenis de masă Constanța „Cântă fata!“. Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu și Camelia Mitrofan, mândre pentru medaliile europene

29 Jan 2024 815

Tenis de masă Constanța Elena Zaharia și Bianca Mei - Roșu, campioane europene. Camelia Mitrofan, vicecampioană continentală (GALERIE FOTO)

28 Jan 2024 841

Tenis de masă Elena Zaharia, de la CSM Constanța, s-a calificat în a treia finală la Campionatul European

28 Jan 2024 645

Tenis de masă Elena Zaharia, de la CSM Constanța, vicecampioană europeană Under-21 (GALERIE FOTO)

27 Jan 2024 1057

UPDATE 2. Tenis de masă Medalii pentru Constanța la Campionatul European Under-21. Finale la dublu mixt și la dublu feminin! (GALERIE FOTO)

27 Jan 2024 886

Tenis de masă Victorii pentru sportivele din Constanța la Campionatul European Under-21

26 Jan 2024 744

Tenis de masă Sportive din Constanța, în turnee externe. Eliza Samara, victorii în Qatar

11 Jan 2024 841

CSM Constanța tenis de masă Elena Zaharia, în finală la Campionatul Mondial, în proba individuală!

03 Dec 2023 975

După bronzul mondial cu echipa, Elena Zaharia a fost aproape de medalie și la dublu feminin

02 Dec 2023 927

Tenis de masă Constanța „Mândrie tricoloră!“. Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu, medalie de bronz la Campionatul Mondial

28 Nov 2023 905