Sport

Biletele de acces la meciul FC Viitorul - FC Voluntari se vor putea achiziţiona de miercuri

FC Viitorul aduce la cunoștință mai multe informații importante susținătorilor și spectatorilor care doresc să își achiziționeze un document de acces în stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, pentru a viziona meciul FC Viitorul - FC Voluntari, din etapa a şaptea a Ligii 1, programat în ziua de duminică, 25 august, de la ora 18.00:

1. Biletele de intrare se vor putea achiziționa la prețurile de:
  • 40 lei = Tribuna I
  • 20 lei = Tribuna a II-a
  • 10 lei = Peluze
Numărul maxim de bilete care vor fi achiziționate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi de patru.

Biletele de acces se pot procura prin rețeaua bilete.ro şi în rețeaua parteneră: Poşta Română, Inmedio, Germanos şi Vodafone.

Biletele de acces se vor putea achiziționa începând de miercuri, 21 august, de la ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, Online, pe site-ul Bilete.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice. Acestea nu necesită printare deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil.

În ziua programării meciului, la stadion se vor comercializa bilete de acces, la casele de bilete, începând cu ora 14.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

2. Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare și invitații le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului în ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 17.00 - 17.30, pentru a se evita aglomerația publicului la căile de acces ale tribunelor.

De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I), vor avea acces în tribunele stadionului prin porțile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziționat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor își vor respecta locul și rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziționare.

Spectatorii sunt invitaţi să respecte locul, rândul și sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziționat. Spectatorii care își părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control și să revină în incinta stadionului pe aceeași poartă de acces şi pe aceleași locuri inserate pe documentele respective.

Este interzisă ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribune decât cel inserat pe documentul de acces achiziționat.

Fumatul și consumul de semințe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

3. Şi la acest meci FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca duminică, 25 august, la ora 16.45, de la Palatul Copiilor Constanța. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Televiziunea naţională din China, reportaj la baza sportivă a Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi“ (galerie foto)

23 Sep 2019 575

FC Viitorul întâlneşte Poli Iaşi la Ovidiu Vlad Achim - „Va fi o partidă spectaculoasă“

22 Sep 2019 496

Damien Dussaut, noul jucător al FC Viitorul Constanța

20 Sep 2019 555

Conferință de presă la FC Viitorul. Despre ce s-a discutat (galerie foto)

20 Sep 2019 566

Victorii şi cu Poli Iaşi Echipele Under-17 şi Under-19 ale FC Viitorul, pe primul loc în clasamentul Ligii Elitelor (galerie foto)

20 Sep 2019 529

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Poli Iaşi se pot achiziţiona de joi

19 Sep 2019 376

„Şi-a regăsit plăcerea de a juca fotbal“ Trei fotbalişti de la FC Viitorul, în echipa ideală a etapei a noua din Liga 1

19 Sep 2019 366

„Un meci fantastic“ În primele opt partide, Gaz Metan primise numai şase goluri. Într-una singură apoi, FC Viitorul i-a marcat patru! (galerie foto)

18 Sep 2019 385

Ziarişti de la postul de televiziune spaniol Movistar+ şi reprezentanţi ai clubului Ajax Amsterdam, în vizită la Academia Hagi (galerie foto)

18 Sep 2019 573

Irezistibil! După meciul cu Gaz Metan Mediaş, Gabriel Iancu, de la FC Viitorul, a urcat pe locul întâi în topul marcatorilor Ligii 1

18 Sep 2019 703

Fotbalul judeţului Constanţa Meciul FC Mereni - Sport Prim Oltina s-a încheiat 5-5!

17 Sep 2019 633

FC Viitorul a trecut cu 4-1 de Gaz Metan Mediaș, singura echipă ce era neînvinsă în Liga 1!

16 Sep 2019 559

Jandarmii vor asigura ordinea la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul şi Gaz Metan Mediaş

16 Sep 2019 460

Sondaj de opinie 65% dintre respondenţi cred că FC Viitorul îi va administra prima înfrângere stagională echipei Gaz Metan Mediaş

16 Sep 2019 209

UPDATE. Comunicat al „Regelui“ Gică Hagi - „Rog mai mult respect faţă de numărul 10!“

15 Sep 2019 543