Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Chindia Târgoviște se pot achiziționa de miercuri

Stadionul central din cadrul bazei sportive a Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduieşte vineri, 1 noiembrie, de la ora 20.30, partida FC Viitorul - Chindia Târgoviște, din etapa a 15-a a Ligii 1.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de: 40 de lei - la tribuna I, 20 de lei - la tribuna a II-a şi 10 lei - la peluze. Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană va fi de patru. Biletele de acces se pot procura prin reţeaua bilete.ro şi în reţeaua parteneră: Poşta Română, Inmedio, Germanos şi Vodafone.  

Biletele se vor putea achiziţiona începând de miercuri, 30 octombrie, ora 10.00, atât online, cât şi în magazinele enumerate mai sus. Online, pe site-ul Bilete.ro şi fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice. Acestea nu necesită printare deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil. În ziua programării meciului, la stadion se vor comercializa bilete la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 16.30, doar dacă acestea nu se epuizează online.

Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului în ziua disputării meciului să se facă în intervalul orar 19.30 - 20.00, pentru a se evita aglomeraţia la căile de acces ale tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I), vor avea acces în tribune prin porţile de intrare special dotate cu turnichete. Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare. Spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului pentru vizionarea meciului trebuie să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

Ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat este interzisă. Totodată, fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca vineri, 1 noiembrie, la ora 19.15, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​De astăzi, se pot achiziționa bilete de intrare la meciul FC Viitorul - Poli Iași

06 Mar 2020 1725

Decisiv pentru calificarea în play-off Cât costă biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Academica Clinceni

20 Feb 2020 2255

Se pot achiziţiona bilete la meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu

29 Nov 2019 2183

Cât costă biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Sepsi Sf. Gheorghe

07 Nov 2019 2230

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Poli Iaşi se pot achiziţiona de joi

19 Sep 2019 1906

FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FC Botoșani. Informații despre bilete de acces la meci

08 Aug 2019 1997

Bilete de intrare la meci pentru spectatorii români care vor să vadă KAA Gent - FC Viitorul, în Europa League

22 Jul 2019 2025

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Dinamo se pot achiziţiona de vineri

10 Jul 2019 2913

Semifinala Cupei României Biletele de acces la meciul FC Viitorul - CSU Craiova se pot achiziţiona de marţi

22 Apr 2019 1905

FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FCSB. Informaţii despre biletele de intrare la meci

17 Apr 2019 2815

FC Viitorul joacă vineri la Ovidiu cu Poli Iaşi. Biletele de intrare la meci se pot achiziţiona de mâine

12 Feb 2019 2004

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - U Craiova se vor putea achiziţiona de joi

30 Jan 2019 2138

FC Viitorul joacă sâmbătă la Ovidiu cu Sepsi Sf. Gheorghe. Biletele de intrare la meci se pot achiziţiona de joi

17 Oct 2018 2021

Începând de vineri, pot fi achiziţionate bilete de intrare la meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu

27 Sep 2018 1887

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - FC Union Luxemburg se comercializează de astăzi

17 Jul 2018 1991