Sport

Bogdan Istrate a cucerit aurul CS Shobu Constanţa, două medalii la Campionatul European (galerie foto)

CS Shobu Constanţa a luat parte cu o delegaţie formată din cinci membri la ediţia a zecea a Campionatului European de Karate Kyokushin, care s-a desfăşurat la Tulcea. Sensei Adela Mateescu şi Senpai Bogdan Istrate au concurat şi au oficiat şi ca arbitri, sensei Aurel Potcovuţă a fost numai arbitru, iar Georgiana - Ştefania Pescaru şi Cristian Munteanu au participat numai ca sportivi.
Cel mai important rezultat al CS Shobu a fost medalia de aur la kata seniori obţinută de senpai Bogdan Istrate.

De asemenea, a urcat pe podium şi sensei Adela Mateescu, medaliată cu bronz la kata senioare. Cristian Munteanu a ocupat poziţia a patra la kumite juniori mici, iar Georgiana - Ştefania Pescaru a fost a şasea la kata senioare. Cu ocazia acestei întreceri continentale, sensei Aurel Potcovuţă a susţinut şi examenul de grad, pe care l-a trecut cu brio, acum deţinând 4 Dan în Karate Kyokushin.

Sursa foto: Facebook (Shobu Constanţa) 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Alexandru Gheorghe

01 Jun, 2017 01:40

Felicitari Senpai Bogdan Istrate! Un om super de la care am invatat foarte multe in putinele antrenamente avute cu el. Mult succes in continuare! Felicitari Sensei Aurel Potcovuta pentru 4 Dan! OSU.

Articole asemanatoare

Titluri naţionale şi alte prezenţe pe podium pentru CS Farul şi CS Tomis Karate la competiţiile de la Tg. Secuiesc (galerie foto)

14 Nov 2018 591

Sportivii de la CS Farul Constanţa şi CS Tomis Karate au urcat pe podium şi la Campionatul European de Karate WSF

06 Nov 2018 636

Cupă internaţională Luptătorii de la Shobu Constanţa au urcat pe podium şi la Kyokushin Romanian Open (galerie foto)

23 Oct 2018 1855