Boxer la CS Năvodari Edwin Petrea a devenit campion al României la cadeţi. „Este un «copil minune»“ (GALERIE FOTO)


 
  • Edwin Petrea a câştigat cinci partide la o categorie dificilă, cu 21 de pugilişti înscrişi.
 
Boxerul Edwin Petrea, de la CS Năvodari, a avut o evoluţie foarte bună la Campionatul Naţional de box pentru cadeţi, de la Brăila, reuşind să câştige medalia de aur la categoria 40 de kilograme.
 
Pregătit de Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu, tânărul pugilist a câştigat cinci partide, la o categoria dificilă, cu 21 de sportivi, încoronându-se campion al României. „O evoluție extraordinară a avut Edwin Petrea, la categoria 40 de kilograme, care a reușit să câștige cinci meciuri și și-a adjudecat titlul național, anunțându-se a fi un boxer de mare perspectivă. După cum ne-a declarat antrenorul emerit Ferodin Ablalim, anul 2021 a fost unul foarte bun pentru boxul de la CS Năvodari, cu multe titluri naționale și medalii câștigate, iar condițiile oferite de club cu sprijinul Primăriei Năvodari au fost excelente“, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.
 
„După cum am promis, sportivul CS Năvodari a reușit să câștige 5 meciuri, devenind campionatul național la box cadeți. Este un «copil minune». Așa îmi place mie să îi spun, este campion în mai multe sporturi de contact, are un viitor promițător în box şi vom demonstra asta!“, a menţionat şi Marcel Jipeanu

Acesta a îndrumat, duminică, 12 decembrie, opt luptători de la secţia de Kempo a CS Năvodari la un turneu internațional în orașul italian Genova. Denumită „Genova Fight Kids”, competiția a fost programată în Palatul Sporturilor Manesenno, iar lotul CS Năvodari a fost format din: Fabian Jipeanu - 9 ani, categoria 25 kg, Daniel ️Cioabă - 11 ani, categoria 30 kg, Eduard Șchiopu - 11 ani, categoria 57 kg, Cristian Tăbîrcă - 12 ani, categoria 42 kg, Cristina ️Telteu - 12 ani, categoria 36 kg, Cosmina ️Marin - 12 ani, categoria 42 kg, Nadia ️Cojocariu - 13 ani, categoria 47 kg şi Maria Cimpoeru - 16 ani, categoria 73 kg.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Marcel Jipeanu)
 
Citeşte şi:

 
Boxerul Florentin Niculescu, un nou titlu de campion naţional
„Nu le-a lăsat nicio speranță mai tinerilor săi adversari“ (GALERIE FOTO)

 
Cupa României la Semi Kempo le-a adus aproape 20 de medalii luptătorilor de la CS Kempo Năvodari

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Box Sportivi de la CS Năvodari, convocați la lotul național de juniori

22 Jun 2023 1273

Turneu internațional CS Năvodari, opt medalii la „Gheorgheni Open“. Edwin Petrea, desemnat cel mai bun sportiv (GALERIE FOTO)

29 Jun 2022 2047