Ca Sylvester Stallone, în Rocky 4! Handbalistul Cătălin Ion, de la CS Medgidia, inventiv în antrenamentul pe care-l efectuează acasă (galerie foto)


Obligați de pandemia de coronavirus să rămână acasă și să nu se mai pregătească momentan la sală, alături de colegi, sportivii de la CS Medgidia lucrează acasă, individual, găsind noi metode de antrenament, astfel încât să se mențină într-o formă fizică bună în această perioadă.  

Handbalistul Cătălin Ion s-a arătat inventiv în programul său, unul în care pune accent și pe forță, conform specificului postului său, acela de pivot, în care trebuie să ducă lupte grele pe semicerc cu adversarii. Astfel că, printre altele, jucătorul și-a amenajat afară un circuit cu cauciucuri și cu o…butelie, care trebuie să-l mențină la cel mai înalt nivel fizic până se va relua pregătirea normală. Păstrând proporțiile, cu butelia și cu cauciucurile. Pregătirea de acasă a lui Cătălin Ion aduce pe undeva cu cea din Rusia a lui Sylvester Stallone, în Rocky 4! 

„Pivotul echipei de handbal, Cătălin Ion, petrece mult timp în casă, după ce orice activitate a fost oprită în sportul românesc. Dar asta nu-l oprește deloc sa se antreneze și a găsit modalități pentru a face sport“, se comentează pe pagina de Facebook a CS Medgidia la filmulețul cu antrenamentul handbalistului. „Bravo, SPR!“, „Cătă-i argint-viu! Este greu să poată să stea liniștit!“, „Felicitări!“, „Cătălin? Un exemplu pentru pivoți! Pasiune! Forță! Nebunie!“ sau „Bravo, Cătă!“, au fost câteva comentarii ale apropiaților handbalistului.

Pe lângă pregătirea acestuia, au fost postate pe rețeaua de socializare filmulețe și cu pregătirea altor sportivi, dar și sportive de la CS Medgidia, însoțite de scurte comentarii.

„Handbalistul Andrei Hodorogea își continuă individual exercițiile de acasă și se antrenează ca în zilele bune de la sală. Știe că trebuie să se mențină în formă, așa că nu are deloc timp să se plictisească. Covorul și sufrageria i-au devenit acum «gazde bune» pentru a face sport“.

„Vlad Olar, centrul echipei de handbal, ne-a oferit drept model antrenamentul lui de acasă. După zicala: «Fă Rai din ce ai, Fă sport cu ce ai», handbalistul nostru ne propune o serie de exerciții practice pe care le poate face oricine“.

„Și portarul echipei de handbal, Georgian  Vasilescu dă un exemplu tuturor sportivilor și nu numai, cu exerciții fizice realizate în sufragerie! Fii și tu creativ și fă sport în orice colț al casei! Izolarea nu te ține departe de a fi sănătos!“.

„Motivat de exercițiile colegului său Georgian , interul dreapta Marius Gabriel nu s-a lăsat mai prejos și ne-a arătat antrenamentul lui complex de acasă! «Nu-ți trebuie mult spațiu să faci sport, ci doar motivație», a spus handbalistul“.


„Voleibalista Loredana Ștefania Dobroceanu se menține în formă chiar și în timpul pandemiei de coronavirus. Sala de fitness s-a mutat în curtea interioară a casei pentru Loredana, unde își ia foarte în serios exercițiile zilnice“.

„Voleibalista noastră, Marina Cojocaru, nu se abate nici ea de la antrenamentele zilnice! Cu două gantere și multă ambiție, coordonatoarea de joc a echipei CS Medgidia ne arată setul ei de exerciții de acasă!“.

„Amalia Niță nu-și «odihnește» deloc pumnii, chiar dacă stă acasă! Sportiva se antrenează intens la sacul de box, fără să-i dea pace. Vrea să rămână puternică și sănătoasă, după ce trece pandemia de coronavirus“.

„Fotbaliștii noștri au arătat că pot tine multe «duble» pe picior și cu alte obiecte, decât mingea de fotbal. Ei au jonglat cu hârtia igienică la îndemnul baschetbaliștilor și au avut un singur mesaj pentru cei care îi privesc: «Stați acasă!».

„Cei mai mici dintre baschetbaliștii noștri au acceptat provocarea handbaliștilor la antrenamentele făcute în casă! Coșul de rufe s-a transformat rapid în coșul de baschet, iar distracția a fost pe măsură!“.

„Statul acasă nu le oprește să facă ceea ce iubesc! Cadetele de la volei continuă seria antrenamentelor speciale la domiciliu! Sunt mai motivate ca oricând! Stăm acasă! Sănătatea este cea mai importantă, spun fetele noastre“.

„Apa le lipsește cel mai mult înotătorilor noștri! Însă creativitate, deloc! Iată la ce s-au gândit micuții să facă de dorul bazinului de înot! (n.r. «înoată» simbolic în paturi, pe canapele sau în cadă!). Sportul i-a învățat să fie flexibili și optimiști, sperând că nu va fi departe momentul când se vor întoarce în apă“.

Cei de la CS Medgidia nu au uitat să-I ureze la Mulți Ani, cu ocazia zilei sale de naștere, lui Paul Cornea, „cel mai «gălăgios» și înfocat suporter al nostru!“. „Să bați «toba» 100 de ani de acum încolo!“, a fost mesajul clubului, care I s-a adresat, de ziua ei, și voleibalistei Marina Cojocaru: „Îi spunem La mulți ani, cu bucurii, voleibalistei noastre, Marina Cojocaru! Să-ți păstrezi mereu, Marina, zâmbetul cu care ne-ai obișnuit!“.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:

La volei, nou-promovata CS Medgidia a încheiat campionatul pe locul 7

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă și CS Medgidia au câștigat primele meciuri oficiale din 2020

UPDATE HC Dobrogea Sud II, înfrângere la Constanța cu CSA Steaua București II. CS Medgidia, victorie importantă (galerie foto)

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fermă agrozootehnică, înființată de Biograins Cuza Vodă Cooperativa Agricolă în județul Constanța

11 Apr 2024 1204

Imobiliare Constanța Grindeanu Imob Construct SRL, demersuri pentru investiția imobiliară din zona Lacului Siutghiol

13 Mar 2024 851

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 821

Înalta Curte anunț în legătură cu dosarul „Revoluția română din decembrie 1989“!

02 Jan 2024 957

Cătălin Predoiu, declarații la evenimentul de recepționare a 15 autospeciale de stingere intrate în dotarea ISU (VIDEO)

18 Dec 2023 879

Dosarul Revoluției merge la Înalta Curte! Fostul președinte Ion Iliescu, printre nemulțumiți de începerea judecății (DOCUMENT)

01 Nov 2023 1704

Judecătorii anunță azi dacă Nordis Management SRL intră sau nu în insolvență! Numărul creditorilor a crescut la 24

15 Oct 2023 1773

Verdict final! Cucoară pierde procesul cu Primăria Constanța! A contestat concursul pentru funcția de director executiv adjunct la Patrimoniu

15 Oct 2023 1283

Nordis Management SRL ar putea intra în insolvență! Tribunalul București a rămas în pronunțare

09 Oct 2023 1510

Peste 20 de creditori Zi decisivă pentru Nordis Management SRL! Tribunalul București analizează cererea de intrare în insolvență!

08 Oct 2023 6362

Curtea de Apel București, amânare de pronunțare în Dosarul Revoluției! Anunțul judecătorilor (RECHIZITORIU)

29 Sep 2023 999

Termen nou în Dosarul Revoluției, la Curtea de Apel București!

28 Sep 2023 1323

Constanța. Mesaje cutremurătoare la moartea lui Cătălin Agafiței, fost fotbalist și cadru didactic „Dumnezeu a luat lângă el un om minunat“

22 Sep 2023 6899

UPDATE. Constanța A murit, la numai 46 de ani, Cătălin Agafiței, director de școală. Doliu în fotbal și învățământ!

21 Sep 2023 12327

Constanța. Conferință internațională cu tema „Perspectivele profesiei de avocat în contextul evoluției tehnologice, sociale și economice”

26 Jun 2023 1080