Calendarul competiţiilor sportive de weekend Adrian Roşca luptă la „Clash of the Titans“ cu Valentin Chirea, campion mondial

Weekend-ul este extrem de bogat în competiţii sportive la Constanţa şi Mamaia. De la mini-rugby şi rugby, la marathon de înot în ape deschise, streetball, padbol, box, meciuri pe reguli de K-1, întreceri de Strongman, concursuri şi demonstraţii de cross-circuit, fitness-bodybuilding, bikini, arte marţiale şi skandenberg, iubitorii sportului au de unde alege.

Mini-rugby pe stadioanele „Mihai Naca“ şi CFR

Asociaţia Judeţeană de Rugby Constanţa, în colaborare cu Federaţia Română de Rugby şi cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, organizează la Constanţa, în acest weekend (sâmbătă şi duminică), „Trofeul Tomis“ la mini-rugby, întrecere rezervată categoriilor de vârstă de până în 10, 12 şi 14 ani. Turneul, care este a treia etapă a circuitului naţional, va fi găzduit de terenurile de rugby „Mihai Naca“ şi CFR, între orele 9.00 şi 13.00. Din judeţul Constanţa, participă formaţiile Victoria Cumpăna (la U-10 şi U-12), CSO Ovidiu (la U-14), CSC Mihail Kogălniceanu (la U-12 şi la U-14), Perla Murfatlar (la U-10), ARC Marina Mangalia (la U-12) şi Callatis Mangalia (la U-14).

CS Năvodari, din derby în derby

Stadionul „Flacăra“ din Năvodari va găzdui sâmbătă, 22 august, de la ora 18, derby-ul etapei a 13-a din Divizia Naţională de Seniori la rugby dintre formaţia gazdă, CS Năvodari, şi Poli Unirea Iaşi. Antrenată de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase, echipa gazdă se află pe locul doi în clasament, cu 44 de puncte, în vreme ce Poli Unirea Iaşi ocupă poziţia a patra, cu 31 de puncte. CS Năvodari vine după victoria remarcabilă obţinută în etapa trecută într-un alt derby, 62-36 cu RC Bârlad.

Ediţia a cincea a maratonului de înot în ape deschise

A cincea ediţie a celui mai important maraton de înot în ape deschise găzduit de România, Aqua Challenge, va avea loc sâmbătă, 22 august, de la ora 9.00, pe plaja Zoom Beach din Constanţa. Competiţia este organizată de Asociaţia Club Sportiv Atena, patronată de singurul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, constănţeanul Răzvan Florea, împreună cu echipa Smartatletic şi cu partenerii lor. Întrecerea va avea trei probe: cea superscurtă (pe distanţa de 500 m), în care timpul limită în care trebuie să se încadreze participanţii este de o oră, iar ora de start este 9.00; cea scurtă (are 1.500 de metri, iar ora de start este 9.30); cea lungă, de 5.000 m, în care se impune stilul de înot crawl, timpul limită este de două ore şi jumătate, iar ora de start - 9.30.

Baschet 3 la 3 pe faleza Cazinoului

Cel de-al treilea turneu de streetball al verii, Constanţa Street Play Casino Streetball, se va desfăşura pe 22 şi 23 august, în faţa Cazinoului din centrul vechi al Constanţei. Organizatorii anunţă o întrecere puternică, la care vor participa nume importante din România la baschet 3X3. Competiţia va avea patru categorii de vârstă la băieţi şi tot atâtea la fete: Under-14, Under-18, peste 18 ani şi peste 35 de ani. Sâmbătă, meciurile se joacă între orele 10.00 şi 20.00 (faza grupelor), iar duminică partidele au fost programate în intervalul orar 10.00 - 15.00.

Concurs oficial de padbol la Mamaia

Primul concurs oficial de padbol (spectaculosul sport adus, recent, în România) are loc pe plaja Iaki din Mamaia, în acest weekend. Participă 32 de echipe, împărţite în patru grupe de câte opt. Finalistele vor obţine calificarea la turneul final din octombrie, de la Bucureşti, unde se vor întâlni cele mai bune echipe din turneele preliminare din celelalte oraşe în care a ajuns padbolul (Bucureşti, Bistriţa şi, în curând, Sibiu). Câştigătoarea turneului de la Mamaia va disputa în seara zilei de 23 august, imediat după marea finală, un meci cu foştii jucători ai Stelei Adrian Neaga (ambasadorul Padbol în România) şi Petre Marin. Formaţia care se va impune în turneul final din octombrie va fi prima echipă naţională de padbol a României şi va reprezenta ţara la Cupa Intercontinentală din Insulele Canare, care se va disputa în luna noiembrie.

Meciuri pe reguli de K-1 şi box la Năvodari. Roşca întâlneşte un campion mondial

Sala Sporturilor din Năvodari va găzdui sâmbătă, 22 august, de la ora 10.00, întrecerile ediţiei inaugurale a „Cupei New Generation“. Organizatori sunt CS Năvodari Kempo K1 şi IBK Romania, iar competiţia se va desfăşura pe sistem K1 şi low kick, ambele probe pe ring. Vor participa luptători de la cele mai cunoscute cluburi de arte marţiale din ţară. Clubul organizator, CS Năvodari, va alinia un lot puternic format din 35 de sportivi, pregătiţi de Marcel Jipeanu. În seara aceleiaşi zile, de la ora 21.00, pe ringul amenajat pe un teren din complexul sportiv „Flacăra“ din Năvodari, se va desfăşura gala „Clash of the Titans“, care cuprinde 12 partide (de box şi, cele mai multe, pe reguli de K-1). La această competiţie, după o schimbare de ultimă oră, Adrian Roşca, de la CS Bogdan Ciubotariu Constanţa (antrenor, Samir Regep), nu va mai lupta cu Valentin Rusu, de la Hontai Bucureşti, ci cu Valentin Chirea, campion mondial WAKO la kick-boxing!

Forţoşii de la Strongman, în concurs în piaţeta Perla

Ediţia a cincea a întrecerii Strongman Mamaia se va desfăşura sâmbătă, 22 august, de la ora 16.00, în piaţeta Perla din Mamaia. Participă în jur de zece sportivi, care îşi vor forţa limitele fizice în cadrul a cinci probe. Competiţia este organizată de AS Omul de Fier Constanţa, al cărei preşedinte, campionul Alex Arginteanu, va fi unul dintre sportivii care vor concura.

Tiger Classic, la Sala Sporturilor din Constanţa

Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui, pe 22 august, cea de-a opta ediţie a competiţiei sportive Tiger Classic. Spectatorii vor putea asista la concursuri şi demonstraţii sportive de cross-circuit, fitness-bodybuilding, bikini, arte marţiale şi skandenberg. Tot în cadrul acestei competiţii, va fi organizată o zonă expo cu aparatură de fitness, spinning, crossfit, suplimente nutritive şi multe altele, unde spectatorii se pot înscrie la diverse concursuri şi tombole cu premii. Evenimentul va începe la ora 13.00, iar accesul spectatorilor se va face începând cu ora 11.00. Biletele vor putea fi achiziţionate de la intrarea în Sala Sporturilor, începând cu ora 9.00. Preţul unui tichet este de 20 de lei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 395

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 410

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1030

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 471

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 636

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 619

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 1719

Handbal CSM Constanța, succes confortabil cu CSM 2007 Focșani

24 Mar 2024 657

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 555

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 568

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 818

Constanța Raportul de evaluare pentru diferența de preț asupra terenului deținut de Ion Dumitrache, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 604

Schimbări de temperatură în Dobrogea. Prognoza meteo pentru zilele următoare

24 Mar 2024 596

Baschet CSM Constanța, învinsă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 643

Volei CSM Constanța a cedat greu cu Rapid București, după ce a câștigat primul set (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 527