Callatis 2012 a condus în deplasare Viitorul II, dar a pierdut (galerie foto)

Echipa de Liga a III-a ACS Callatis 2012 Mangalia a susţinut ieri un meci amical cu FC Viitorul II, liderul Seriei Vest a Ligii a IV-a a judeţului Constanţa.
 
Partida s-a disputat pe terenul sintetic din cadrul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, revenindu-i Viitorului II cu 3-1 (0-1). Callatis 2012 a deschis scorul în minutul 5, prin Erdinci Cogali, iar gazdele au revenit după pauză, prin George Tudoran şi Mircea Manole (cu două goluri). FC Viitorul II (antrenor, Cristian Cămui) a început meciul cu: Dur-Bozoancă - Torişte, Hasnaş, Opriş, Otei - Cruceru, Preoteasa, Cicâldău - Tudoran, Ene, Panait. Au mai jucat: Murariu - Rogoza, Trancă, Boboc, Şandru, Ţugui, Dumitrescu, Ionescu, Manole şi Măţan. Formula de start a lui ACS Callatis 2012 (antrenor, Cristian Petcu) a fost: Drumen - Enis Cogali, Răvoiu, Ivanov, Eracai - Fl. Braşoveanu, Erdinci Cogali, Vărzaru, Martoncă, Ghenciu - Cazan. Au mai evoluat: A. Stan, Romaşcanu, Anghel, Dimoftei, Pătraşcu, Bugu, Ţintă, Sicrieru, Murgu (un fotbalist de 15 ani de la Grupul Şcolar „Ion Bănescu“ Mangalia), Florea (de la 23 August) şi un portar de la GSIB.

 Tratative cu Ghenciu şi Cazan

 ACS Callatis 2012 Mangalia a mai susţinut până acum un amical, 4-4 cu CS Agigea, iar în program mai are stabilite dispute cu Sparta Techirghiol (sâmbătă, la ora 11.00), Axiopolis Cernavodă (pe 14 februarie) şi cu Înainte Modelu (pe 21 februarie). Echipa din Mangalia ar dori să mai dispute meciuri de verificare şi cu Delta Dobrogea, cu FC Farul, dar şi cu alte echipe de Liga a IV-a. Pregătirea se desfăşoară la Mangalia, iar în privinţa lotului, clubul e în discuţii cu Ghenciu şi Cazan, pentru a-i opri. De asemenea, oficialii echipei mai au în vedere încă două transferuri, iar la Martoncă s-a renunţat.

 Radu Doicaru ar putea deveni antrenor secund

 Pe banca tehnică a lui Callatis 2012 stau în continuare Cristian Petcu şi Aurel Chelu, dar ar putea apărea, ca secund (în funcţie de modul în care se va reface în urma accidentării actuale), şi Radu Doicaru. Totodată, cu echipa se pregăteşte şi fostul jucător al Callatisului şi al FC Farul, Adrian Senin, şi nu este exclus să figureze şi el în lot.     

Sursa foto: Academia Hagi

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.