Sport

Camarad necuvântător întâlnit pe traseu De Ziua Eroilor, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și-au îndeplinit misiunea (galerie foto)


• Cei doi militari au derulat multe acțiuni umanitare până acum

• Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu sunt implicați și în Campania „Fii tu un erou“
 
Militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu, binecunoscuți pentru acțiunile lor umanitare și pentru cursele la care participă în scop caritabil (inclusiv în județul Constanța), au avut un demers similar și de Ziua Eroilor.

Cu acest prilej, gălățeanul Cobzaru (MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, Poliția Militară) și brăileanul Mazâlu (Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila) au parcurs, în alergare, un traseu din județul Vrancea, Măicănești - Martinești - Bordeasca Veche (Obilești), pentru a aduce un omagiu bărbaților și femeilor care au murit în timp ce serveau în forțele armate, dar și susținând cauza umanitară „Mirela luptă cu cancerul“, în cadrul campaniei „Fii tu un erou - Sprijin, speranță, șansă la viață!“. Campania se derulează după sloganul„Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalți rămâne pentru eternitate!”, iar cei care o pot sprijini pe Mirela o pot face depunând bani în contul deschis la Banca Transilvania - sucursala Craiovița Nouă, RO61BTRL01701201W10006XX, Dincă Mirela Ramona.

„Felicitări, eroilor!“


„Mulțumim tuturor din toată inima pentru sprijin și primirea călduroasă, Vâjâitoarea, Bordeasca Veche, Parohia Obilești, Asociația Fiii Comunei Obilești!“, a fost mesajul celor doi militari, care, pe traseul de alergare s-au intersectat cu un camarad necuvântător, un… melc, iar întâlnirea lor a fost fotografiată. Strădaniile neobosite în slujba celor aflați la nevoie ale lui Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu au cules aprecieri și cu ocazia cursei din Vrancea. „Felicitări, și vi sunteți eorii noștri! Vă admir și vă respect!“, „Felicitări, băieți! Respect!“, „Felicitări, eroilor!“ sau „Ați fost minunați! Vă așteptăm alături de noi ori de câte ori vă permite programul!“, au fost câteva dintre mesaje. 

Sursa foto: Facebook (Laurențiu Cobzaru, Fii tu un erou)        

Citește și:

„Vremurile grele fac oamenii puternici!“ Militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu, campanie umanitară și în criza coronavirusului

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstanțaEsteBine „Aș alerga până la capătul universului, să știu că pot aduce înapoi remediul pentru fiecare boală“ (galerie foto)

23 Sep 2020 1604

#ConstanțaEsteBine - De Ziua Marinei, au alergat de la Baia la Constanța Cursă umanitară, pentru ajutorarea fetiței unui militar de pe Fregata „Regina Maria“ (galerie foto)

17 Aug 2020 1705

Cursă umanitară De Ziua Marinei Române, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu și fostul polițist Ioan Chifu aleargă între Baia și Constanța

08 Aug 2020 2725

Laurențiu Cobzaru și Valentin Ganea au primit placheta de onoare a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități

11 Jul 2020 1008

Alergarea în scop umanitar de 600 de kilometri Militarul Laurențiu Cobzaru, întâmpinat la Satu Mare la Monumentul Ostașului Român (galerie foto + video)

29 Jun 2020 2380

„Alerg pentru viață“. Cursă de 600 de kilometri! Militarul Laurențiu Cobzaru, start în temerarul său demers de a ajuta o polițistă (galerie foto)

22 Jun 2020 2058

O tânără polițistă are nevoie de ajutor De Ziua Drapelului Național, militarul Laurențiu Cobzaru va alerga susținând o nouă o cauză umanitară

06 Jun 2020 3829

De Ziua Eroilor, militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu vor alerga pentru o nouă cauză umanitară

28 May 2020 2858

La ultramaratonul Autism 24h „Marea Neagră“ participă și militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu

01 May 2020 2900

„Vremurile grele fac oamenii puternici!“ Militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu, campanie umanitară și în criza coronavirusului

14 Apr 2020 1313

Năvodari. Fostul polițist Ioan Chifu La împlinirea vârstei de 51 de ani, și-a făcut „cadou“ o alergare de 51 de kilometri!

18 Mar 2020 7090

La Tulcea, Crosul Mărțișorului, iar apoi alergare în jurul lacului Ciuperca. La a doua cursă, participanții au fost legați la ochi (galerie foto)

01 Mar 2020 1787

Acţiune umanitară De Ziua Protecţiei Civile, militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu au alergat de la Brăila la Tulcea (galerie foto)

29 Feb 2020 1445

„Împreună pentru Ionuţ!“, un nou cros umanitar organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu (galerie foto)

25 Feb 2020 3211

Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu, ultramaraton caritabil de Ziua Principatelor Române

30 Jan 2020 1358