Sport

Campanie de amploare, lansată OSS Fighters 4, în august, la Mamaia. Cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din România! (galerie foto)

Piaţeta Cazino din Mamaia va găzdui, pe 22 august, ediţia a patra a galei OSS Fighters, cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din lumea kickboxingului românesc! După succesul precedentelor trei ediţii, desfăşurate la Constanţa, Mamaia şi Bucureşti, evenimentul anunţă un spectacol deosebit şi în luna august.
 
Gala, ca şi un proiect incitant au fost lansate ieri, la Mamaia, într-o conferinţă de presă la care au participat Marius Gheorghe (preşedintele OSS Fighters, reprezentant One Star Security), Cristian Lucian Tudose (vicepreşedinte OSS Fighters, reprezentant al restaurantului Don Corleone), Eduard Irimia (preşedinte Superkombat, partener al OSS Fighters), George Drăgan (preşedintele Asociaţiei Tomis Antidrog Constanţa, partener OSS Fighters), Corina Martin (Mistral Tours Mamaia, partener OSS Fighters), George Radu (director executiv Gets Bet, partener OSS Fighters) şi cunoscutul luptător constănţean Alex Filip.
 

„Încercăm să reînviem emoţia de altădată“

 
Eduard Irimia a anunţat cu acest prilej startul unei campanii care are ca scop descoperirea de noi eroi, care să se impună, atât în ring, cât şi în zona de entertainment, în ţară şi la nivel global. În acest proiect îndrăzneţ, de scouting în genul „Se caută un greu“, Superkombat are alături promoţia OSS Fighters şi ceilalţi parteneri ai lor! „Lansăm provocarea de a duce mai departe, pe ani întregi, povestea eroilor noştri. Încercăm să reînviem emoţia galelor de altădată şi a luptătorilor care au avut succes la public şi în afara ringului. Vom merge prin ţară să găsim noi eroi. În trecut, pe majoritatea celor care au făcut carieră nu i-am găsit în sălile de sport. Va fi un tur naţional, care vrem să-l extindem şi la nivel global. Vrem să dăm un restart la nivel global. Folosim experienţa din trecut ca să reactivăm o emoţie care nu a mai fost de mult. Încercăm să găsim în România, cu sprijinul OSS Fighters, minimum patru grei, care să se impună în ţară şi în străinătate. Vrem ca la Constanţa să fie un centru de comandă al acestei campanii. Premiul va fi promovarea şi în lumea filmului şi a showbiz-ului. Am convins producători de la Hollywood să asigure burse pentru sportivi. Va fi produs un film şi în România (cu un buget de 15 milioane de euro), în care vor juca 32 de grei, unii şi din România“, a declarat Eduard Irimia, care i-a lansat invitaţia de a juca în film şi lui Alex Filip, la conferinţa de presă de ieri.
 

Ionuţ Iftimoaie, ambasador al campaniei

 
„Va fi ceva ce nu s-a mai văzut în România şi la Constanţa. Vom realiza ceva inedit. Astăzi am anunţat parteneriatul cu Superkombat şi Gets Bet, cărora le mulţumesc pentru susţinere. În România, găseşti foarte greu sponsori. Vor fi nume noi la această gală. Vor lupta mulţi tineri din Constanţa. Va fi ceva Constanţa - restul ţării. Sperăm din tot sufletul ca piaţeta să fie plină. Luptătorii sunt greu de găsit, sunt pe nivele. Noi la gală vom avea din toate categoriile. Şi cei la început de drum trebuie promovaţi, trebuie să primească o şansă. Vom face o caravană cu Gets Bet şi Superkombat, «Se caută un greu». Vor pleca Eduard Irimia şi Ionuţ Iftimoaie (n.r. celebrul luptător), care este ambasadorul nostru la această campanie“, a declarat Marius Gheorghe.
 

Sportivi de forţă şi meciuri spectaculoase

 
„Suntem bucuroşi să sprijinim acest proiect. Ne mândrim să susţinem, alături de Superkombat, OSS Fighters şi de ceilalţi parteneri, sportul şi sportivii în gale de calitate“, a spus George Radu. „OSS Fighters şi Superkombat aduc din nou meciuri de calitate pe litoral. Ne bucurăm să le fim din nou alături. Fanii luptelor de contact vor vedea sportivi de forţă şi meciuri spectaculoase“, a precizat şi Corina Martin.
 

Cea mai tânără promoţie K1 din România

 
OSS Fighters este cea mai tânără promoţie K1 din România. Organizatorii şi partenerii principali sunt: compania One Star Security (reprezentată de Marius Gheorghe), restaurantul Don Corleone (Lucian Tudose), compania Militari Rezervelor (Florin Stănică), Asociaţia Tomis Antidrog (George Drăgan) şi Mistral Tours (Corina Martin). Asociaţia Club Sportiv OSS Constanţa (preşedinte, Marius Gheorghe) este afiliată la Federaţia Română de Kempo şi este organizator al galelor K1 OSS Fighters.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia Rezultatele galei OSS Fighters 4. Amansio Paraschiv își păstrează centura mondială (galerie foto)

22 Aug 2019 3203

Scene din filmul „Back2Back“, filmate şi la Ovidiu. Delegaţia, întâmpinată de primarul George Scupra şi de sportivi

22 Aug 2019 1164

Cel mai mare show al anului! Meciuri unul şi unul, joi seară, la Mamaia, la gala OSS Fighters 4! Se pune în joc centura mondială

22 Aug 2019 802

Mamaia Luptătorii de la OSS Fighters 4, față în față, în această seară, la cântarul oficial. Marea gală e mâine! (galerie foto)

21 Aug 2019 871

Eveniment transmis la nivel global Gala OSS Fighters 4 şi filmul „Back2Back“ fac senzaţie, joi seară, la Mamaia (galerie foto)

21 Aug 2019 1518

Imagini de la eveniment Gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, gata de start. Luptători și membri ai echipei filmului "Back2Back", în prim plan (galerie foto)

20 Aug 2019 1310

Joi, la Mamaia, gala OSS Fighters 4. Cele mai tari meciuri! Alex Filip contra legendei K1 Gago Drago, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

20 Aug 2019 1759

La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, Amansio Paraschiv îşi apără titlul mondial în faţa italianului Rosario Presti

14 Aug 2019 1178

Constanța. Protocol de colaborare Gala OSS Fighters sprijină militarii veterani și veteranii cu dizabilități

10 Aug 2019 913

„Cred că gala OSS Fighters 4 va intra în istorie“ Show total! Eroi care vor juca în filmul „Back2Back“, pe plaja de la Mamaia (galerie foto + video)

09 Aug 2019 3054

Echipa filmului „Back2Back“ vine la Mamaia. În producţie vor fi incluse şi imagini din gala OSS Fighters 4

07 Aug 2019 1446

Mamaia S-a dat startul campaniei „Se caută un greu“. Luptătorul Albert Potoceanu, bursă de la One Star Security (galerie foto)

03 Aug 2019 2393

Campania „Se caută un greu“ demarează la Mamaia. Noii eroi, promovaţi prin OSS Fighters şi în showbiz

02 Aug 2019 516

Parteneriat cu Superkombat Global Invazie de vedete la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Eroi din sporturile de contact, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

29 Jul 2019 1786

Atenţie, se filmează! Tribuna „Hollywood“ la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Surpriză din partea organizatorilor

25 Jul 2019 1543