Sport

Campanie de amploare, lansată OSS Fighters 4, în august, la Mamaia. Cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din România! (galerie foto)

Piaţeta Cazino din Mamaia va găzdui, pe 22 august, ediţia a patra a galei OSS Fighters, cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din lumea kickboxingului românesc! După succesul precedentelor trei ediţii, desfăşurate la Constanţa, Mamaia şi Bucureşti, evenimentul anunţă un spectacol deosebit şi în luna august.
 
Gala, ca şi un proiect incitant au fost lansate ieri, la Mamaia, într-o conferinţă de presă la care au participat Marius Gheorghe (preşedintele OSS Fighters, reprezentant One Star Security), Cristian Lucian Tudose (vicepreşedinte OSS Fighters, reprezentant al restaurantului Don Corleone), Eduard Irimia (preşedinte Superkombat, partener al OSS Fighters), George Drăgan (preşedintele Asociaţiei Tomis Antidrog Constanţa, partener OSS Fighters), Corina Martin (Mistral Tours Mamaia, partener OSS Fighters), George Radu (director executiv Gets Bet, partener OSS Fighters) şi cunoscutul luptător constănţean Alex Filip.
 

„Încercăm să reînviem emoţia de altădată“

 
Eduard Irimia a anunţat cu acest prilej startul unei campanii care are ca scop descoperirea de noi eroi, care să se impună, atât în ring, cât şi în zona de entertainment, în ţară şi la nivel global. În acest proiect îndrăzneţ, de scouting în genul „Se caută un greu“, Superkombat are alături promoţia OSS Fighters şi ceilalţi parteneri ai lor! „Lansăm provocarea de a duce mai departe, pe ani întregi, povestea eroilor noştri. Încercăm să reînviem emoţia galelor de altădată şi a luptătorilor care au avut succes la public şi în afara ringului. Vom merge prin ţară să găsim noi eroi. În trecut, pe majoritatea celor care au făcut carieră nu i-am găsit în sălile de sport. Va fi un tur naţional, care vrem să-l extindem şi la nivel global. Vrem să dăm un restart la nivel global. Folosim experienţa din trecut ca să reactivăm o emoţie care nu a mai fost de mult. Încercăm să găsim în România, cu sprijinul OSS Fighters, minimum patru grei, care să se impună în ţară şi în străinătate. Vrem ca la Constanţa să fie un centru de comandă al acestei campanii. Premiul va fi promovarea şi în lumea filmului şi a showbiz-ului. Am convins producători de la Hollywood să asigure burse pentru sportivi. Va fi produs un film şi în România (cu un buget de 15 milioane de euro), în care vor juca 32 de grei, unii şi din România“, a declarat Eduard Irimia, care i-a lansat invitaţia de a juca în film şi lui Alex Filip, la conferinţa de presă de ieri.
 

Ionuţ Iftimoaie, ambasador al campaniei

 
„Va fi ceva ce nu s-a mai văzut în România şi la Constanţa. Vom realiza ceva inedit. Astăzi am anunţat parteneriatul cu Superkombat şi Gets Bet, cărora le mulţumesc pentru susţinere. În România, găseşti foarte greu sponsori. Vor fi nume noi la această gală. Vor lupta mulţi tineri din Constanţa. Va fi ceva Constanţa - restul ţării. Sperăm din tot sufletul ca piaţeta să fie plină. Luptătorii sunt greu de găsit, sunt pe nivele. Noi la gală vom avea din toate categoriile. Şi cei la început de drum trebuie promovaţi, trebuie să primească o şansă. Vom face o caravană cu Gets Bet şi Superkombat, «Se caută un greu». Vor pleca Eduard Irimia şi Ionuţ Iftimoaie (n.r. celebrul luptător), care este ambasadorul nostru la această campanie“, a declarat Marius Gheorghe.
 

Sportivi de forţă şi meciuri spectaculoase

 
„Suntem bucuroşi să sprijinim acest proiect. Ne mândrim să susţinem, alături de Superkombat, OSS Fighters şi de ceilalţi parteneri, sportul şi sportivii în gale de calitate“, a spus George Radu. „OSS Fighters şi Superkombat aduc din nou meciuri de calitate pe litoral. Ne bucurăm să le fim din nou alături. Fanii luptelor de contact vor vedea sportivi de forţă şi meciuri spectaculoase“, a precizat şi Corina Martin.
 

Cea mai tânără promoţie K1 din România

 
OSS Fighters este cea mai tânără promoţie K1 din România. Organizatorii şi partenerii principali sunt: compania One Star Security (reprezentată de Marius Gheorghe), restaurantul Don Corleone (Lucian Tudose), compania Militari Rezervelor (Florin Stănică), Asociaţia Tomis Antidrog (George Drăgan) şi Mistral Tours (Corina Martin). Asociaţia Club Sportiv OSS Constanţa (preşedinte, Marius Gheorghe) este afiliată la Federaţia Română de Kempo şi este organizator al galelor K1 OSS Fighters.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Foşti fotbalişti. „Lupul“ contra „câinelui“ Daniel Chiriţă l-a provocat pe Giani Kiriţă pentru o luptă la OSS Fighters 4, la Constanţa

14 Feb 2019 1653

Promoția atinge un alt nivel. Din ring, în filme de acțiune! Producători de la Hollywood, cu ochii pe luptătorii din gala OSS Fighters 3 (galerie foto)

13 Feb 2019 1249

Show-ul anului 2019 Partide memorabile la gala OSS Fighters 3, de la Bucureşti! Alex Filip luptă în co-main-event (galerie foto)

25 Jan 2019 3064

„Va dudui Europa!“ Constănţeanul Alex Filip, fraţii Stoica şi Cristian Milea, printre luptătorii de top ce vor urca în ringul „OSS Fighters 3“

28 Sep 2018 6397

„Asediu în Europa” După Constanţa şi Mamaia, Oss Fighters 3 se va desfăşura la Bucureşti. O gală de senzaţie!

21 Sep 2018 6380

Mamaia. Gala „Oss Fighters & Golden Fighter”. One Star Security, organizator România a câștigat întâlnirea cu China (galerie foto)

24 Aug 2018 3689

Diseară, la Mamaia, gala „Oss Fighters & Golden Fighter“. One Star Security, organizator Andrei Stoica - „Voi lupta până la capăt!“

24 Aug 2018 2377

Eveniment organizat de One Star Security Luptătorii care participă la gala „Oss Fighters & Golden Fighter”, de la Mamaia, au trecut proba cântarului (galerie foto)

23 Aug 2018 1082

One Star Security, organizator. Întâlnire România - China la gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, de la Mamaia „Show incendiar!” (galerie foto)

23 Aug 2018 2152

One Star Security, organizator La gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, de la Mamaia, se anunţă un spectacol deosebit (galerie foto)

22 Aug 2018 1826

Eveniment de top! One Star Security, organizator Gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, de la Mamaia, deschisă de constănţeanul Ozel Mustafa

21 Aug 2018 3069

Super eveniment la Mamaia. Întâlnire România - China! Gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, cu fraţii Andrei şi Bogdan Stoica în ring (galerie foto)

02 Aug 2018 6413

Gala Oss Fighters, un super-eveniment, organizat de One Star Security Costin Mincu a câștigat la Constanța centura mondială WKF (rezultate + galerie foto)

21 Apr 2018 5263

Imagini de la evenimentLuptătorii de la Oss Fighters, faţă în faţă la cântarul oficial. Supergala de la Constanţa e vineri. One Star Security, organizator (galerie foto)

19 Apr 2018 1180

Supergală la Constanţa. One Star Security, organizator Marius Gheorghe - „Oss Fighters promovează tinerele talente, alături de luptători de calibru“ (galerie foto)

17 Apr 2018 2933