Campanie de donare de sânge, la Sala Sporturilor din Năvodari. Antrenori, sportivi și oficiali, alături de cei aflați în nevoie

 

 
  • Inițiatorul proiectului a fost Cristian Husea, șeful serviciului sportiv administrativ de la CS Năvodari, cu sprijinul directorului clubului, Constantin Dinicu.
 
O campanie de donare de sânge, intitulată „Și tu poți fi erou, donează sânge!”, s-a desfășurat în Sala Sporturilor din Năvodari, în organizarea Clubului Sportiv Năvodari și a Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.
 
Inițiatorul proiectului a fost Cristian Husea, șeful serviciului sportiv administrativ de la CS Năvodari, cu sprijinul directorului clubului, Constantin Dinicu. Au fost acceptați 45 de donatori, dintre cei 54 înregistrați. După cum se arată pe site-ul oficial al clubului din Năvodari, au donat sânge antrenori, sportivi și oficiali de la CS Năvodari, printre care s-au aflat Cornel Suciu, Robert Pererva, Adrian Manea, Dorin Coman, Ciprian Cazan, dar și echipa de rugby, vicecampioană în sezonul trecut al Diviziei Naționale de seniori, și cea de fotbal, câștigătoare a fazei județene în Cupa României.
 
La această acțiune au participat și fostul director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, vicecampioana mondială la handbal Elena Frîncu, dar și o parte a sportivilor lotului național de tineret din cadrul Federației Române de Canotaj, aflat în pregătire la Centrul Olimpic Năvodari (Laura Pal, Gabriela Paraschiv, Georgiana Morosanu, Florentina Buburuzan, Cosmin Carpea, Gabriel Ceistof).
 
„Suntem extrem de mulțumiți de această acțiune, pe care am realizat-o alături de CS Năvodari. Mai ales, că este prima acțiune de colectă mobilă organizată după un an și trei luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus. CS Năvodari reprezintă un grup de oameni care susțin un mod de viață sănătos, sportiv și ne dorim ca această colaborare să continue în beneficiul oamenilor ale căror vieți pot fi salvate cu ajutorul sângelui donat”, a declarat directorul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, Alina Dobrotă, potrivit paginii de Facebook a Primăriei Năvodari.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la campania de donare de sânge. Sursa foto: Facebook (CS Năvodari, Federația Română de Canotaj)
 

Citește și:
 
„Picătura de optimism”, proiect lansat de Clubul Nautic Român și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acțiune de donare de sânge organizată la Năvodari! Ce condiții trebuie îndeplinite

22 Aug 2023 1513

Acțiune de donare de sânge la Năvodari. Ce beneficii au donatorii

08 Dec 2019 1947

Locuitorii din Năvodari sunt aşteptaţi să doneze sânge

11 Oct 2019 1849

Este mare nevoie de sânge! Acțiune de donare de sânge la Năvodari. Ce beneficii au donatorii

29 Sep 2019 2247

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța organizează o acțiune de donare de sânge la Năvodari. Iată când poți dona!

08 May 2018 1714

Acțiune de donare de sânge în Năvodari, județul Constanța. Unde poți dona și ce condiții trebuie să îndeplinești

10 Feb 2018 1960